czarna_mala
Fanka BB :)
Doris gratuluję chłopca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fondie zrob wieczorem ta bete, jeszcze nic nie jest przesadzone. A jak sie nie uda , tfu tfu tfu, to nie wiem co moglo sie stac, bo przeciez masz tyle lekow.doris gartuluje dziewczyny na moje oko ona spada ta beta bo rosla szybko i nagle urosla tylko o 400 jednostek jak rosla tak szybko ? dziwne w przeciagu 4 dni na bank juz spada i bardzo mnie to dziwi co na to wplynelo. ...moze intralipid ? ale raczej malo prawdopodobne bo to nie szkodzi w niczym ...albo moze w tych busach mnie zabradzo wytrzepalo nie wiem ale dziwne to strasznie
Ile razy ty ronilas?do jakiego lekarza ja sie teraz udam ?? nie wiem czy jest tutaj jakis dobry co moz emi jeszcz epomoc po tylu poronieniach
no widziszOdpisala mi dr. Janosz. Napisala ze bardzo dobrze zrobilam ze wlaczylam encorton 10 i ze ewentualnie po uwidocznieniu akcji serca bedzie mozna zmniejszyc do 5.
1 raz przed cora, potem zdrowa cora, i teraz juz bedzie 4 kolejno po niej. czyli lacznie 5 poronienIle razy ty ronilas?