reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
doris gartuluje :) dziewczyny na moje oko ona spada ta beta bo rosla szybko i nagle urosla tylko o 400 jednostek jak rosla tak szybko ? dziwne w przeciagu 4 dni na bank juz spada i bardzo mnie to dziwi co na to wplynelo. ...moze intralipid ? ale raczej malo prawdopodobne bo to nie szkodzi w niczym ...albo moze w tych busach mnie zabradzo wytrzepalo nie wiem ale dziwne to strasznie

doris gartuluje :) dziewczyny na moje oko ona spada ta beta bo rosla szybko i nagle urosla tylko o 400 jednostek jak rosla tak szybko ? dziwne w przeciagu 4 dni na bank juz spada i bardzo mnie to dziwi co na to wplynelo. ...moze intralipid ? ale raczej malo prawdopodobne bo to nie szkodzi w niczym ...albo moze w tych busach mnie zabradzo wytrzepalo nie wiem ale dziwne to strasznie
Fondie zrob wieczorem ta bete, jeszcze nic nie jest przesadzone. A jak sie nie uda , tfu tfu tfu, to nie wiem co moglo sie stac, bo przeciez masz tyle lekow.

Odpisala mi dr. Janosz. Napisala ze bardzo dobrze zrobilam ze wlaczylam encorton 10 i ze ewentualnie po uwidocznieniu akcji serca bedzie mozna zmniejszyc do 5.

Fondie, przeczytałam teraz dopiero, naprawdę byłam w szoku po usg i musiałam dojść do siebie.
Ja w takim przypadku powtórzyłabym betę i dziś wieczorem i jutro. No ale ja taka jestem, nie lubię czekać, chcę wiedzieć od razu na co się nastawiać i jak do tego podejść.
Jeśli odpukać beta by spadała to zabieg nie będzie Ci potrzebny raczej, bo to biochemiczna ciąża tak jak u mnie było.

reklama
Do góry