reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie powtórz może jeszcze tą betę moze nic straconego ja z córa miałam słabe przyrosty i było ok. Nie badałam od poczatku tylko 2 razy i było 22500 a za 2 dni tylko 28000 wylam do samej wizyty a okazało się że wszystko jest pieknie i tak było do samego szczęśliwe końca. Trzymam nadal kciuki....

reklama
gin oczywiscie kaze czekac nie wiem na co ble ble ble ze ma takie pacjentki inne duy szwance ale jakbym juz odstawila szybciej by @ przylazla moze bez czyszczenia a tak musze czekac nie wiem na co:(bezsenu mam powtorzyc za dwa dni ale nie mam pojecia po co. i sugerowal chyba intralipid z teog co wiem bo pytal czy wzielam ten intralipid
Fondie Ty sie nie wyglupiaj, beta Ci rosnie, mniej ale rosnie. Mojej siostrze malo przyrastala i ma sliczna corke. Nie odstawiaj lekow!!!

Fondi poczekaj nie dajmy sie zwariować !!! Rosnie tak nie spada ? . Ja uwazam że wy tymi betami to się wiecej stresujcie ciagle je robicie jakby miało co to zmienić i tylko zmartwienia sobie stwarzacie a w tym stanie to nie wskazane .

Fondie nie musiala podwajac ale przynajmniej o połowę wzrastać a wzrosla o 15 % gin nie wróżyl by miało być ok a było. ..
Bierz leki a my trzymamy kciuki i modlimy się. ...

Strawbelka sama wiesz ze nic ztego nie ebdzie jak i kazda z was za duzo przeszlysmy zeby mydlic sobie oczyc
Fondie ale Tobie sporo przyrosla, nie jest to maly przyrost, moze mialas 2 fasolki i zostala jednaci dlatego maly przyrost. Mi odrazu beta w dol leciala. Jak moja spowolnila to i tak byl przyrost dobry. Jak cos zlego zaczelo sie dziac to ona leciala w dol. Mojej siostrze od poczatku beta bardzo malo przyrastala. Nie mydle Ci oczu.

Fondie a skąd wiesz ? Cuda się zdążają , jak ty nie wierzysz w swojego szkraba to kto ma uwierzyć . Ogarnij się !!! Bo zaraz się zjawie i tyłek przeczepie

tak wiedzialam, że zaraz sie zacznie o 2 blizniaku ahah mnie wzrosla o 18 % w srode o 22 miala 819 a dzisjest poniedzialek ponad 2 dobry czmeu niby by mala wolniej rosnac? cos sie stalo pewnie rzestalo sie rozwiajac albo walczyc ale nie ma szans a poza tym moze ona juz spada w sumie nie wiem jak szybko spada wiec nie mam pojecia czy slabo rosnie czy jak to jest

reklama
tak wiedzialam, że zaraz sie zacznie o 2 blizniaku ahah mnie wzrosla o 18 % w srode o 22 miala 819 a dzisjest poniedzialek ponad 2 dobry czmeu niby by mala wolniej rosnac? cos sie stalo pewnie rzestalo sie rozwiajac albo walczyc ale nie ma szans a poza tym moze ona juz spada w sumie nie wiem jak szybko spada wiec nie mam pojecia czy slabo rosnie czy jak to jest
Fondie powtorz za 2 dni albo jutro. Nie wszystkim ksiazkowo risnie a hest dobrze!

Do góry