reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

chyba przoduje w tych poronieniach. Doris no wlansie wiem dlateg dzis wieczorem ide ale jak urosnie slabo to znow nadziaja matka glupich ale iecej lekow nie mozna mi juz dac chyba nie da sie nic wymyslec juz!

reklama
A moze Ty masz cos z kariotypami, moze tylko z dziewczynka sie uda, moze teraz chlopcy mieli byc. Nie wiem Fondie, nie chce Cie niepotrzebnie stresowac moimi moze glupimi domyslami.
kariotypy mamy ok i te badania testosteronu ktore mialyby swiadczyc o tej jednej plci tez byly wiec dupa to nie to ..czmeu ja nie moge miec wiecej dzieci!!?

zostaly szczepienia ale nawet janosz odradza;/moze ja mam jakas nieuleczalna chorobe? ale na alo mrl taka dawka jak 20 encortonu tez powinna pomoc. chyba nie bylo tu jeszcz enikogo gdzie si enie udalo 2 raz na zestawie i do tego intaripdzie

mam dopiero 31 lat cholera jasna czemu nie ma namnie sposobu;/
Fondie nie narzekaj, ja mam rocznikowo 36 i dziecka nie mam, Ty przynajmniej mozesz cieszyc sie coreczka. Moze odstaw ten gluten jeszcze bo mi lekarz zasugeriwal ale ja i tak odstawilam ze wzgledu na hashi. To nie jest trudne naprawde.

zostaly szczepienia ale nawet janosz odradza;/moze ja mam jakas nieuleczalna chorobe? ale na alo mrl taka dawka jak 20 encortonu tez powinna pomoc. chyba nie bylo tu jeszcz enikogo gdzie si enie udalo 2 raz na zestawie i do tego intaripdzie
A jakie mialas przeciwciala anty tpo i anty tg?

reklama
bede musiala wykonac te 30 praiwe badan pewnie nic nie wyjdzie!to wszystko to jest loteria po prostu obstawia cie i tak lakami anie wiesz co wyjdzie

Do góry