reklama
G
Gość
Gość
A moze Ty masz cos z kariotypami, moze tylko z dziewczynka sie uda, moze teraz chlopcy mieli byc. Nie wiem Fondie, nie chce Cie niepotrzebnie stresowac moimi moze glupimi domyslami.1 raz przed cora, potem zdrowa cora, i teraz juz bedzie 4 kolejno po niej. czyli lacznie 5 poronien
kariotypy mamy ok i te badania testosteronu ktore mialyby swiadczyc o tej jednej plci tez byly wiec dupa to nie to ..czmeu ja nie moge miec wiecej dzieci!!?A moze Ty masz cos z kariotypami, moze tylko z dziewczynka sie uda, moze teraz chlopcy mieli byc. Nie wiem Fondie, nie chce Cie niepotrzebnie stresowac moimi moze glupimi domyslami.
zostaly szczepienia ale nawet janosz odradza;/moze ja mam jakas nieuleczalna chorobe? ale na alo mrl taka dawka jak 20 encortonu tez powinna pomoc. chyba nie bylo tu jeszcz enikogo gdzie si enie udalo 2 raz na zestawie i do tego intaripdzie
G
Gość
Gość
Fondie nie narzekaj, ja mam rocznikowo 36 i dziecka nie mam, Ty przynajmniej mozesz cieszyc sie coreczka. Moze odstaw ten gluten jeszcze bo mi lekarz zasugeriwal ale ja i tak odstawilam ze wzgledu na hashi. To nie jest trudne naprawde.mam dopiero 31 lat cholera jasna czemu nie ma namnie sposobu;/
G
Gość
Gość
A jakie mialas przeciwciala anty tpo i anty tg?zostaly szczepienia ale nawet janosz odradza;/moze ja mam jakas nieuleczalna chorobe? ale na alo mrl taka dawka jak 20 encortonu tez powinna pomoc. chyba nie bylo tu jeszcz enikogo gdzie si enie udalo 2 raz na zestawie i do tego intaripdzie
wysokie ale tarczyca ciagle pod kontrola jestA jakie mialas przeciwciala anty tpo i anty tg?
reklama
Podziel się: