reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
chodzi o to ze jak juz spada to odstawie i moz euda sie bez zabiegu a im dluzej bede czekac i sie faszerowac to na pewno sie bez zabiegu nie obejdzie

Fondie !!!! Ja się na tych betach i ich przyrostach nie znam i szczerze ?Wiem ,że na pewno jej nie będę tak mierzyć jak Wy to robicie bo teraz jak mierzyłam i czekałam na wyniki wiem ile mnie to nerwów kosztowało. Miejmy nadzieję że to jakaś pomyłka.

U mnie badania bety : 5.01 <2
: 7.01 - 20,6
:11.01 -12,47
:14.01 - 8,3
I nie ma się czym martwić no niby nie bo jest spadkowa ale skąd ten skok z 2 na 20?? Oni nie wiedzą ja też nie a już ryczałam że chemia mnie czeka.Ale nie!! Jeden doktorek ,którego dorwałam na oddziale mnie uspokoił ,że przy zaśniadzie to nie są takie bety niskie tylko tysięczne a drugi ,który ma mnie wkrótce prowadzić trochę się wkurzył, że bete miałam robić po miesiączce... Jak mu wytłumaczyłam, że badania wcześniej robione tylko na wyniki długo czekam.Oj trzeba się nawściekać, nastarać i ozłościć ,żeby ktoś nas wysłuchał

Jestem już po usg i na razie w szoku, bo dziś okazało się że jednak będę miała synka! Miesiąc temu gin powiedział, że to dziewczynka, on jest wybitnym specjalistą i ma super usg, a jednak się wtedy pomylił. Mówi, że dzidziuś był mały wtedy, a teraz ma już prawie 11 cm i widać wszystko jak na dłoni.
Mam nawet zdjęcie pitolka. Poza tym wszystko jak najbardziej prawidłowo, Maluch pięknie rośnie, ma prawie 11 cm od główki do pupci, serduszko 154, wszystko tak jak być powinno, ciąża cały czas trochę starsza z usg.
ja na razie dochodzę do siebie, bo zdążyłam się nastawić na Dziewczynkę a tutaj będzie Chłopiec :-)

reklama
Do góry