reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

wysokie ale tarczyca ciagle pod kontrola jest
No tak pod kontrola, ale przeciwcial sie nie leczy. Ja mialam tsh niby w normie bo 2,1 a hashi mam. Poczytaj sobie o hashimoto na stronie tluste zycie, tam jest wszystko wyjasnione o co chodzi z tym glutenem i tarczyca. Mi lekarz nie bez powodu zasugerowal ten gluten. Z tego co pamietam nafoczka tez pisala ze jej lekarz sugerowal. Nie wiem ja bym sprobowala bo to nie zaszkodzi a moze pomoc. Co by Ci nie wyszlo w badaniach to i tak przeciez na to steryd albo szczepienia.

reklama
Fondie ja tam kciukow jeszcze nie puszczam!!! Zrob ta bete, moze to chwilowo tak malo przyroslo, wlew mialas w piatek, moze musi minac troche czasu zanim zacznie dzialac, moze ruszy ta beta teraz po tym wlewie. Nie zalamuj sie jeszcze!

Fondie, jeśli to ciąża biochemiczna (ja miałam 3 pod rząd - badałam wtedy betę - ale mogły być 4 pod rząd, bo raz test był chyba słabo dodatni i potem dostałam @). to czytałam na necie, że na to nie ma lekarstwa i mój gin powiedział, że po prostu trzeba próbować dalej. Kiedyś na jakimś innym forum przeczytałam historię dziewczyny, która miała 5 ciąż biochemicznych, jedna po drugiej, a potem nagle znów zaszła i wszystko w porządku. Podobno jest gorzej jak traci się ciążę już po stwierdzeniu akcji serduszka (ja tak straciłam 1 w 8tc)
Także musisz zobaczyć co dalej. Ty nie miałaś usg więc nie wiadomo co się dzieje TAM - ja przy jednej z biochemicznych miałam jednego dnia betę 3700 (na usg NIC nie było widać) a kolejnego 2300 więc nagle zaczęła spadać. Betę badałam codziennie.
Trzymam kciuki za Ciebie!!!
Daj znać jak zrobisz wynik

cześć
nie wiem czy wszystko nadrobilam (na pewno nie), ale Fondie, trzymam kciuki nieustannie&&&

Doris- zaskakujesz ;) najważniejsze, że wszystko ok!

Ja niestety malo pisze bo się rozchorowałam i martwi mnie to przeziebienie, leże i nawet kompa nie odpalam, nie mam siły! Całuje i pozdrawiam ;-*
jakby ktoś coś chciał ode mnie to piszcie na priv bo w forum moge przegapić ;)

Fondie nie jesteś przodowniczką w poronieniach, ja podobnie pierwsze poroniłam, potem synuś i potem 4 juz poroniłam. Na szczepienia się nie kwalifikuję niestety.

reklama
Do góry