reklama
Jeśli chodzi o pazn. to uważam jak susana, zresztą jestem stylistką paznokciową i ciągle obsługuję ciężarne i nikomu nic się nie działo, zresztą rączki w lampie trzyma się krótko. Uważam że bardziej szkodliwe są w tej chwili tel.komórkowe.
Fondie, nie panikuj, beta moim zdaniem nie jest wyznacznikiem, u mnie przyrastała zawsze książkowo a i tak poraniałam, u innych przyrastała słabo a wszystko z ciążą było dobrze i mają dzieci. Jedynym wiarygodnym sprawdzianerm jest dla mnie USG dopochwowe.
Doris trzymam kciuki za wizytę!
Fondie, nie panikuj, beta moim zdaniem nie jest wyznacznikiem, u mnie przyrastała zawsze książkowo a i tak poraniałam, u innych przyrastała słabo a wszystko z ciążą było dobrze i mają dzieci. Jedynym wiarygodnym sprawdzianerm jest dla mnie USG dopochwowe.
Doris trzymam kciuki za wizytę!
martaha123
Fanka BB :)
Doris trzymam kciuki.
Ja po weekendowym odcieciu. Byłam u rodzinki. Kurka dół mam jakiś taki ze nic tylko wyć ... już mam oczy mokre... eh wszystko mnie wkurza i beczec mi się chce... na pms za późno bo @ mi się kończy. ...
Clexane ja biorę cały czas od 1 dc co 2 dzień a od owu z własnej inicjatywy codziennie. W zeszłym roku kulam sie codziennie od stycznia do maja, czyli ciąży bioch. Mam już taką wprawę ze w ogóle nie mam siniakow a przez 1 miesiąc wtedy mialam brzuch fioletowy.
Ja po weekendowym odcieciu. Byłam u rodzinki. Kurka dół mam jakiś taki ze nic tylko wyć ... już mam oczy mokre... eh wszystko mnie wkurza i beczec mi się chce... na pms za późno bo @ mi się kończy. ...
Clexane ja biorę cały czas od 1 dc co 2 dzień a od owu z własnej inicjatywy codziennie. W zeszłym roku kulam sie codziennie od stycznia do maja, czyli ciąży bioch. Mam już taką wprawę ze w ogóle nie mam siniakow a przez 1 miesiąc wtedy mialam brzuch fioletowy.
czarna_mala
Fanka BB :)
Doris [emoji110]
Pytanie do dziewczyn, które podchodzą do ivf. Czy macie inne leki i inne dawki niż kiedy próbowałyście naturalnie?
Pytanie do dziewczyn, które podchodzą do ivf. Czy macie inne leki i inne dawki niż kiedy próbowałyście naturalnie?
G
Gość
Gość
A ile bylo wczesniej?niestey tylko 1200
G
Gość
Gość
Fondie kurcze to nie wiem, nie martw sie na zapas, moze jeszcze przyspieszy, a moze blad labolatorium. Przeciez lekami jestes dobrze obstawiona.819 we srode o 22
reklama
gin oczywiscie kaze czekac nie wiem na co ble ble ble ze ma takie pacjentki inne duy szwance ale jakbym juz odstawila szybciej by @ przylazla moze bez czyszczenia a tak musze czekac nie wiem na cobezsenu mam powtorzyc za dwa dni ale nie mam pojecia po co. i sugerowal chyba intralipid z teog co wiem bo pytal czy wzielam ten intralipid
Podziel się: