reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jeśli chodzi o pazn. to uważam jak susana, zresztą jestem stylistką paznokciową i ciągle obsługuję ciężarne i nikomu nic się nie działo, zresztą rączki w lampie trzyma się krótko. Uważam że bardziej szkodliwe są w tej chwili tel.komórkowe.
Fondie, nie panikuj, beta moim zdaniem nie jest wyznacznikiem, u mnie przyrastała zawsze książkowo a i tak poraniałam, u innych przyrastała słabo a wszystko z ciążą było dobrze i mają dzieci. Jedynym wiarygodnym sprawdzianerm jest dla mnie USG dopochwowe.
Doris trzymam kciuki za wizytę!

Doris trzymam kciuki.
Ja po weekendowym odcieciu. Byłam u rodzinki. Kurka dół mam jakiś taki ze nic tylko wyć ... już mam oczy mokre... eh wszystko mnie wkurza i beczec mi się chce... na pms za późno bo @ mi się kończy. ...
Clexane ja biorę cały czas od 1 dc co 2 dzień a od owu z własnej inicjatywy codziennie. W zeszłym roku kulam sie codziennie od stycznia do maja, czyli ciąży bioch. Mam już taką wprawę ze w ogóle nie mam siniakow a przez 1 miesiąc wtedy mialam brzuch fioletowy.

reklama
gin oczywiscie kaze czekac nie wiem na co ble ble ble ze ma takie pacjentki inne duy szwance ale jakbym juz odstawila szybciej by @ przylazla moze bez czyszczenia a tak musze czekac nie wiem na co:(bezsenu mam powtorzyc za dwa dni ale nie mam pojecia po co. i sugerowal chyba intralipid z teog co wiem bo pytal czy wzielam ten intralipid

Do góry