reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jeśli chodzi o pazn. to uważam jak susana, zresztą jestem stylistką paznokciową i ciągle obsługuję ciężarne i nikomu nic się nie działo, zresztą rączki w lampie trzyma się krótko. Uważam że bardziej szkodliwe są w tej chwili tel.komórkowe.
Fondie, nie panikuj, beta moim zdaniem nie jest wyznacznikiem, u mnie przyrastała zawsze książkowo a i tak poraniałam, u innych przyrastała słabo a wszystko z ciążą było dobrze i mają dzieci. Jedynym wiarygodnym sprawdzianerm jest dla mnie USG dopochwowe.
Doris trzymam kciuki za wizytę!

Doris trzymam kciuki.
Ja po weekendowym odcieciu. Byłam u rodzinki. Kurka dół mam jakiś taki ze nic tylko wyć ... już mam oczy mokre... eh wszystko mnie wkurza i beczec mi się chce... na pms za późno bo @ mi się kończy. ...
Clexane ja biorę cały czas od 1 dc co 2 dzień a od owu z własnej inicjatywy codziennie. W zeszłym roku kulam sie codziennie od stycznia do maja, czyli ciąży bioch. Mam już taką wprawę ze w ogóle nie mam siniakow a przez 1 miesiąc wtedy mialam brzuch fioletowy.

reklama
gin oczywiscie kaze czekac nie wiem na co ble ble ble ze ma takie pacjentki inne duy szwance ale jakbym juz odstawila szybciej by @ przylazla moze bez czyszczenia a tak musze czekac nie wiem na co:(bezsenu mam powtorzyc za dwa dni ale nie mam pojecia po co. i sugerowal chyba intralipid z teog co wiem bo pytal czy wzielam ten intralipid

Do góry