reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczuny a ten steryd to po owulacji trzeba? Ja dzis nie bralam bo tej owu jeszcze nie nylo chyba, czekam jak mnie jajniki beda bolaly to znaczy ze wtedy owu jest i wtedy rano encorton. Teraz go brac ale juz po 9 jest, nie zaplokuje mi owulacji? Poczekac z nim do jutra? Kurde jak juz mnie nie mozecie sluchac to przepraszam ze tak truje.

Dr Janosz mi nie odpisala na maila, pewnie odpisze dzis po konsultacji z moim lekarzem bo razem pracuja. Prosilam zeby nie mowila o tym mailu. Moze eogole nie odpisze.

strawbelka popatrzmasz clo masz pregnyl jeszcze super w 3 dawkach. masz intralipid szanse na ciaze masz duzo duzo wieksze niz jajak zadziesz bedziesz zalowacze nie wzielas. czy wogole maszmiec steryd ?nie wpkywa na owy

Dobra dzieeczyny juz wzielam:) mam jeszcze 18 tabletek, starczy jakby co do wizyty u gina.
Arda o tajemnice z mailem chodzi? Bo ja poprisilam zeby ten mail zostal tajemnica bo nie chcialam zeby moj lekarz sie o tym dowiedzial bo on mi kiedys kazanie zrobil, a ja teraz za jego plecami dr prosze o steryd. Moze glupio wyjdzie, ale ja chcialam poznac jej zdanie na temat tego sterydu i tyle bo napisalam ze go w domu mam od innego lekarza. Ja mam wrazenie ze moj lekarz ma za duzo pacjentek i tak to sie u mnie wlecze. Ten wczorajszy znal moja historie i juz mowi zeby w nastepnym cyklu cos zmieniac, ze jakies leki, caly czas cis nowego bo mowi ze z moja rezerwa nie ma na co czekac. I troche sie usmiechnal jak powiedzialam ze mialam pogadanke o sterydzie od mojego. Kurka oni w trojke razem pracuja i dzisiaj beda o mnie rozmawiac:( ja bym sie przeniosla do tego wczorahszego lekarza, tylko potem tak glupio jak spotkam mojego bo ja mu duzo zawdzieczam i wiem ze jest dobrym specjalistom tylko moze pomyslu na mnie nie ma juz. Ale ze wstydu bym sie spalila jakbym go gdzies w szpitalu spotkala a napewno spotkam. Taka glupia jestem ze nie chce nikogo urazac.

reklama
Lekarze się wkurzają jak jeden drugiemu pacjentkę odbiera.

Robiłam dziś bete. Tydzień temu 20,6 a dziś 8,2 :D Happy day

Arda stresika mam twoją betą ;P

Doris Nafoczka ale już daleko jesteście. Jak wy urodzicie to ja dopiero włączę starania..

Kto jest tu jeszcze ze staraczek?? Strawbelka pewnie już plemniki w jajkach kamufluje

Do góry