reklama
G
Gość
Gość
Arda obys sie nie zdziwila jak u Ciebie dzis wyjdzie piekna betka
susana
Fanka BB :)
Strawbelka
Poczujesz owu oj poczujesz!!!
Ja miałam zastrzyk w środę ptzed wigilią o 21 a następnegp dnia w wigilię o 12 w nocy zaczął się taki ból że całą noc nie spałam .Łącznie z bólel nogi az do stopy .
Nie da się tego bólu przeoczyć .A ty masz jajka z dwóch stron .Współczuję.
Ja miałam zastrzyk w środę ptzed wigilią o 21 a następnegp dnia w wigilię o 12 w nocy zaczął się taki ból że całą noc nie spałam .Łącznie z bólel nogi az do stopy .
bertha
Ja jeszcze jestem staraczka trochę się tak podpiełam do was mimo ze dopiero robię badania wszystkie i nie mam długiej historii ciąż, ale wole dmuchać na zimne. dużo się w tym wątku nauczyłam i bije od was pozytywna auraLekarze się wkurzają jak jeden drugiemu pacjentkę odbiera.
Robiłam dziś bete. Tydzień temu 20,6 a dziś 8,2 Happy day
Arda stresika mam twoją betą ;P
Doris Nafoczka ale już daleko jesteście. Jak wy urodzicie to ja dopiero włączę starania..
Kto jest tu jeszcze ze staraczek?? Strawbelka pewnie już plemniki w jajkach kamufluje
Ja na razie tez musze przerwać starania na pare cykli - jeszcze nie wiem ile - bo musze zmienić prace.. W przyszłym tygodniu dowiem sie czy mnie chcą..
A chcialam zapytać o komórki nk - czy je można w każdym momencie cyklu zbadać? Gdzieś znalazłam takie info ze najlepiej w ogóle do 6 tyg po poronieniu.. Bo normalnie mogą byc uśpione a aktywować sie w ciąży. Wiecie cos na ten temat?
Bertha, czasami trzeba ppukladac w rpacy, zeby potem moc spokojnie zabrac sie do rzeczy
Beata, fajnie, ze spada, bedzie z glowy.
Strawbelka, kochane jestescie, ze we mnie wierzycie, chociaz Wy. Ale cos mnie tam pika jajnik wiec....
Beata, fajnie, ze spada, bedzie z glowy.
Strawbelka, kochane jestescie, ze we mnie wierzycie, chociaz Wy. Ale cos mnie tam pika jajnik wiec....
G
Gość
Gość
Susana uwierz ja czekam na ten bol z utesknieniem!!!Strawbelka
susana
Przeważnie pękają od 24- 36 godzinSusana uwierz ja czekam na ten bol z utesknieniem!!!
Tyllko posexijcie się jeszcze wieczorem .
Tak na wszelki wypadek
reklama
Podziel się: