reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka
Poczujesz owu oj poczujesz!!!
Ja miałam zastrzyk w środę ptzed wigilią o 21 a następnegp dnia w wigilię o 12 w nocy zaczął się taki ból że całą noc nie spałam .Łącznie z bólel nogi az do stopy .
Nie da się tego bólu przeoczyć .A ty masz jajka z dwóch stron .Współczuję.

Lekarze się wkurzają jak jeden drugiemu pacjentkę odbiera.

Robiłam dziś bete. Tydzień temu 20,6 a dziś 8,2 :D Happy day

Arda stresika mam twoją betą ;P

Doris Nafoczka ale już daleko jesteście. Jak wy urodzicie to ja dopiero włączę starania..

Kto jest tu jeszcze ze staraczek?? Strawbelka pewnie już plemniki w jajkach kamufluje
Ja jeszcze jestem staraczka :) trochę się tak podpiełam do was mimo ze dopiero robię badania wszystkie i nie mam długiej historii ciąż, ale wole dmuchać na zimne. dużo się w tym wątku nauczyłam i bije od was pozytywna aura :)
Ja na razie tez musze przerwać starania na pare cykli - jeszcze nie wiem ile - bo musze zmienić prace.. W przyszłym tygodniu dowiem sie czy mnie chcą..

A chcialam zapytać o komórki nk - czy je można w każdym momencie cyklu zbadać? Gdzieś znalazłam takie info ze najlepiej w ogóle do 6 tyg po poronieniu.. Bo normalnie mogą byc uśpione a aktywować sie w ciąży. Wiecie cos na ten temat?

Dziewczyny wy się martwicie czy steryd wziąć ? .
Ja teraz wariuję że wlewów nie mam zleconych !!!!!!!!!!!
Steryd to sobie można wziąć samemu z opakowania .
Za daleko mam do tej waszej Janosz bo też bym pojechała .

Bertha, czasami trzeba ppukladac w rpacy, zeby potem moc spokojnie zabrac sie do rzeczy :)

Beata, fajnie, ze spada, bedzie z glowy.

Strawbelka, kochane jestescie, ze we mnie wierzycie, chociaz Wy. Ale cos mnie tam pika jajnik wiec....

Strawbelka
Poczujesz owu oj poczujesz!!!
Ja miałam zastrzyk w środę ptzed wigilią o 21 a następnegp dnia w wigilię o 12 w nocy zaczął się taki ból że całą noc nie spałam .Łącznie z bólel nogi az do stopy .
Nie da się tego bólu przeoczyć .A ty masz jajka z dwóch stron .Współczuję.
Susana uwierz ja czekam na ten bol z utesknieniem!!!

reklama
Do góry