reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka, ja encorton jeszcze biorę, a leci mi 15 tc, co prawda już ćwiartkę akle biorę jeszcze do niedzieli przyszłej będę brała.

reklama
a ja bede miec wszystko co mozliwe jak teraz sie nie uda to rece mi opadna.
susana masz nowe objawy ?
arda dzis bhcg?czekamy:):) ty tylko do dr janosz chodzisz ?
nafoczka no widzisz a mnie absolutnie nie pozwolil odstawic :( jak bedzie serce dopieroooooo zacznie sie dylemat..znowu jade gdzies ciagle nie wyspana..ehh moze jutro sie wkoncu wyspie !!!

Strawbelka kciuki za ciebie . Ja tak jak dziewczyny myślę że lepiej wziąć ten steryd. Teraz zacznij wierzyć że sie udało wiara czyni cuda
Co do pory brania leku to mi dr powiedział ze euthyrox na czczo później zjesc sniadanie i ok pół godziny po śniadaniu encorton. Potem po kolejne pół godziny następne.
Co do colostrum to też go dopytywalam jakie i powiedział zeby nie szaleć z tymi super drogimi bo to ma znaczenie pomocnicze więc każdy będzie dobry.
Powiedzial też ze ważne by przy tej ilosci zażywanych leków koniecznie brać coś oslonowego. Wiec biorę caly czas od wrzesnia sanprobi.

U mnie chyba tej owulacji nie bedzie, jajnikow wogole nie czuje a lekarz mowil ze bede 2 czula bo bedzie owu z dwoch. Ja nawet jednego nie czuje:(

reklama
Do góry