reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczuny a ten steryd to po owulacji trzeba? Ja dzis nie bralam bo tej owu jeszcze nie nylo chyba, czekam jak mnie jajniki beda bolaly to znaczy ze wtedy owu jest i wtedy rano encorton. Teraz go brac ale juz po 9 jest, nie zaplokuje mi owulacji? Poczekac z nim do jutra? Kurde jak juz mnie nie mozecie sluchac to przepraszam ze tak truje.

Dr Janosz mi nie odpisala na maila, pewnie odpisze dzis po konsultacji z moim lekarzem bo razem pracuja. Prosilam zeby nie mowila o tym mailu. Moze eogole nie odpisze.

strawbelka popatrzmasz clo masz pregnyl jeszcze super w 3 dawkach. masz intralipid szanse na ciaze masz duzo duzo wieksze niz jajak zadziesz bedziesz zalowacze nie wzielas. czy wogole maszmiec steryd ?nie wpkywa na owy

Dobra dzieeczyny juz wzielam:) mam jeszcze 18 tabletek, starczy jakby co do wizyty u gina.
Arda o tajemnice z mailem chodzi? Bo ja poprisilam zeby ten mail zostal tajemnica bo nie chcialam zeby moj lekarz sie o tym dowiedzial bo on mi kiedys kazanie zrobil, a ja teraz za jego plecami dr prosze o steryd. Moze glupio wyjdzie, ale ja chcialam poznac jej zdanie na temat tego sterydu i tyle bo napisalam ze go w domu mam od innego lekarza. Ja mam wrazenie ze moj lekarz ma za duzo pacjentek i tak to sie u mnie wlecze. Ten wczorajszy znal moja historie i juz mowi zeby w nastepnym cyklu cos zmieniac, ze jakies leki, caly czas cis nowego bo mowi ze z moja rezerwa nie ma na co czekac. I troche sie usmiechnal jak powiedzialam ze mialam pogadanke o sterydzie od mojego. Kurka oni w trojke razem pracuja i dzisiaj beda o mnie rozmawiac:( ja bym sie przeniosla do tego wczorahszego lekarza, tylko potem tak glupio jak spotkam mojego bo ja mu duzo zawdzieczam i wiem ze jest dobrym specjalistom tylko moze pomyslu na mnie nie ma juz. Ale ze wstydu bym sie spalila jakbym go gdzies w szpitalu spotkala a napewno spotkam. Taka glupia jestem ze nie chce nikogo urazac.

reklama
Lekarze się wkurzają jak jeden drugiemu pacjentkę odbiera.

Robiłam dziś bete. Tydzień temu 20,6 a dziś 8,2 :D Happy day

Arda stresika mam twoją betą ;P

Doris Nafoczka ale już daleko jesteście. Jak wy urodzicie to ja dopiero włączę starania..

Kto jest tu jeszcze ze staraczek?? Strawbelka pewnie już plemniki w jajkach kamufluje

Do góry