reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia w Matce Polce w łodzi. W poradni genetycznej są szybkie terminy na fundusz .Jeżeli chcesz to dam ci namiary na dobrego lekarza genetyka który tam przyjmuje .Od raxu z tego co wiem robią badania Czeka się około półtora miesiąca tylko

reklama
Lumia mi np beta przyrastala o 300% w ciagu 48 dni a potem zarodek obumieral. W obydwu ciazach tak samo duzo przyrastala, 300%.
Hmm.. To bardzo duży przyrost, a na nasz bocian piszą wlasnie ze przy nk to sa małe przyrosty..?
Podaj proszę jeszcze raz ten link bo juz zgubiłam.. :(
Ja tez miałam duży przyrost. Musze zbadać te nk. Ale niewiele laboratoriów je robi..

Lumia przykro mi ale jak chcesz to pisz i pytaj. Ja jednak bym uderzyla do Przybycienia. Mi tez zelazny zestaw nie pomogl, moze te metylowe formy witamin bo mam mutacje? U mnie nie dalo sie zrobic kariotypu dzidzi, a samej plci nie chcialam znac.Trzymam kciuki i jak moge pomoge.
Fondie estrofem jest na endo. ja tez mialam a potem zel do ok 8tyg.
Susana, Doris jestem kochane i czytam na bierzaco choc czasem jest duzo. Nie pisze bo kompa nie odpalam a z komorki roznie wychodzi. Prosze o kciuki-jutro prenatalne!

Nafoczko ja chodze do "kumpla" Przybycienia i dr Janeczko:)
Oczywiście moje kciuki zaciskam już dziś&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:*

Agnieszka
:*

Ale piszecie ostatnio. Ciężko nadrobić jak się nie siedzi przy kompie cały czas :-). A jeszcze czytam lipcówki 2016 :-)
Ja dziś chodzę jak bomba zegarowa, dobrze, że jestem teraz tylko sama z Małą, bo jakby były małolaty albo mój M to by, eksplodowała. Jestem dziś strasznie czepliwa, złośliwa i wszystko mnie denerwuje. Hormony szaleją.

Nafoczka kciuki za jutrzejsza wizyte!

Lumia faktycznie co by nie wyszlo dodaj do zestawu lekow wit B6&12 w formie metylowanej.

Ktoras pytala o zelazny zestaw: acard, clexane, encorton plus zazwyczaj duphaston/luteina

A czekam u swojego doktorka na wizyte;)

reklama
Do góry