reklama
susana
Fanka BB :)
Fondie bierz jak chcesz i co chcesz.kurde blaszka mam nadzieje ze dw atrzy dn od zagniezdzenia nie spowoduje nieprawidlowosci a susana wbijaja w glowe zeby od razu brac
Ja ci nic nie wbijam ,chociaż pewnie. w tym momencie bym ci wbiła gdybym stała obok ciebie.
Pytasz po 100 razy o jedno i to samo to ci grzecznie odpowiadam .
ja tak tylko napisalam mialas racje nie mialo to zle zabrzmiecFondie bierz jak chcesz i co chcesz.
Ja ci nic nie wbijam ,chociaż pewnie. w tym momencie bym ci wbiła gdybym stała obok ciebie.
Pytasz po 100 razy o jedno i to samo to ci grzecznie odpowiadam .
Satchma
Zaciekawiona BB
Wlasnie dostalam wyniki genetyczne malenstwa. To byla dziewczynka. Pierwszy raz poznalam plec... smutno i przykro
Co gorsze wyszla trisomia chromosonu 22. Poczytałam w necie i wyglada to kiepsko... Ktoras ma, slyszala, czy cos wiecej wie w tym temacie? Bede wdzieczna za info...
Przepraszam, ze tak tylko o sobie. Za moment nadrobie czytanie forum
Co gorsze wyszla trisomia chromosonu 22. Poczytałam w necie i wyglada to kiepsko... Ktoras ma, slyszala, czy cos wiecej wie w tym temacie? Bede wdzieczna za info...
Doris traciłam w 11, 9,8 tyg, różnie. Za każdym razem miałam łyżeczkowanie bo nie mogę sama się oczyścić a próbowałam, przedostatnio to byłam czyszczona aż dwa razy bo po 2 tyg. od zabiegu dostałam krwotoku i po zbadaniu bety miałam nadal wysoką, ciążową. Na szczęsie ostatnie zabiegi były bez rozwierania szyjki mechanicznie bo bardzo o to prosiłam
G
Gość
Gość
Boze, Satchma przykro miWlasnie dostalam wyniki genetyczne malenstwa. To byla dziewczynka. Pierwszy raz poznalam plec... smutno i przykro
Satchma
Zaciekawiona BB
Witam się z Wami Dziewczyny...
Strawbelka już Was poinformowała. Oczywiście Strawbelko, że nie jestem na Ciebie zła....w życiu. Po prostu nie miałam sił pisać o tym, tym bardziej ,że tu takie emocje związane z testowaniem były Nie chciałam Wam nastroju psuć Ogromnie gratuluje Wam Fondi i Susana - śledziłam wasze kołowrotki'
Ja już po...w ciąży nie jestem. Ale, pomimo trgedii, jestem spokojniejsza, bo wszystko odbyło się w odpowiednim czasie. Miałam chwilę na "oswojenie się z tym" (poniedziałkowa wizyta) potem jeszcze jedna weryfikacja (w czwartek) no i zabieg. Spędziłam wczoraj w szpitalu cały dzień. Zabieg miałam dopiero ok 18. Nie będę tu pisać szczegółów bo to nie ma sensu...Wypisałam sie na własne żądanie po 21. Psychicznie , jak na razie, nie jest źle...boję się tylko ,że czas nie będzie grał na moją korzyść....
Kosmówkę lekarz mi zabezpieczył i mąż zawiózł do badań genetycznych - jeżeli "materiał" bedzie ok, moge poznać przyczynę. Poznam też płeć..... Nie wiem czy chcę do końca, ale po tym co koleżanka na wątku obok napisała, że może być tak, że np tylko jakaś płeć jestem w stanie "donosić" to będzie cenna informacja.
I tu mam do Was ogromną prośbę pomóżcie, co powinam jeszcze przepadać. Miałam cały żelazny zestaw. Przypomnę, że wyszły mi ANA 2 w mianie 1:1280, ANA 3 wzystko ujemne. Zespół antyfosolip - ujemny.
Co jeszcze powinnam zrobić?
Doradzicie
, bo po tej stracie troszkę skrzydła mi opadły bo myślałam,że znalazłam przyczynę.
Oczywiście dodam, że będziemy też kariotypy oznaczać - obowiązkowo.
Może jeszcze jakieś mutacje?
pozdrawiam Was serdecznie - Wszystkie i czekam na kolejne emocje zwiazane z testowaniem - oczywiscie zakończone dwoma - no może na dzień dobry - nie tłustymi ale dwoma krechami
Lumia, dzielna dziewczyna :*
reklama
Satchma Słyszałam o wielu wadach wrodzonych u dzieci, Nie jestem znawczynią w wadach wrodzonych czy czymkolwiek ,ale wiem jedno bycie mamą Aniołka jest łatwiejsze niż bycie mamą bardzo chorego niepełnosprawnego dziecka. Proszę trzymaj się tego. Ściskam
Podziel się: