G
Gość
Gość
Doris ja pewnie jak bede w ciazy to tez zakupie to cudo. A maz stwierdzi ze jestem nienormalna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale wciazy mam go brac?Fondi
Estrofem - to hormon kobiecy
biorę juz od 3 lat ale zawsze brałam 125 mg a teraz mi zwiekszyli o 50mg .woekszą dawkę 150mg biore juz od 3 tyg bo dostałam informacje od znajomej z przychodni ze wyszły mi wyniki większe i zaczełam brać wiekszą dawkę a dzisiaj byłam na wizycie a ten lekarz do mnie mówi że mam 2-3 miesiace poczekać ze staraniem ( jaki on zabawny bu ha ha ha) a inny lekarz z kliniki kazał mi się starać . wariatkę ze mnie chyba robią
to bedziemy obie nazwane nienormalnymi, moj maz tez na pewno tak powieDoris ja pewnie jak bede w ciazy to tez zakupie to cudo. A maz stwierdzi ze jestem nienormalna
ale wciazy mam go brac?