reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelko
Nie robiłam, no ale własnie ten encorton powinien działać...chyba....
Doris,
Ja też brałam to samo co Ty. Od owulacji encorton, acard, dupek i kwas foliowy. Witaminy D nie muszę , bo mi wyszła ponad 60 jednostek (podobno tylko 10% polek ma az tak wysoką),A wcześniej inofem (do testu) i mleczko pszczele. Wiem, że na bank wrócę do tych dwóch ostatnich specyfików, bo własnie jak je właczyłam to szybko w ciąże zachodziłam.
Wyniki będę mieć od dwóch do trzech tygodni - zależy które. Jeszcze na ten kariotyp pojedziemy w przyszłym tygodniu, z tego co czytałam też czeka się ok 20 dni.

I tu mam pytanie czy do tego kariotypu robią jakiś wywiad z nami?

biorę juz od 3 lat ale zawsze brałam 125 mg a teraz mi zwiekszyli o 50mg .woekszą dawkę 150mg biore juz od 3 tyg bo dostałam informacje od znajomej z przychodni ze wyszły mi wyniki większe i zaczełam brać wiekszą dawkę a dzisiaj byłam na wizycie a ten lekarz do mnie mówi że mam 2-3 miesiace poczekać ze staraniem ( jaki on zabawny bu ha ha ha) a inny lekarz z kliniki kazał mi się starać . wariatkę ze mnie chyba robią
:(
Doris ja pewnie jak bede w ciazy to tez zakupie to cudo. A maz stwierdzi ze jestem nienormalna;)
to bedziemy obie nazwane nienormalnymi, moj maz tez na pewno tak powie ;)

lumia dobrze ze jestes z nami.Bardzo mi przykro że sie nie udało.Dobrze ze zrobiłas badanie kosmówki to chociaz bedziesz wiedziec dlaczego.Moze zrób jeszcze te NK.Jeszcze może się okazać ze są na bardzo wysokim poziomie i dlatego poraniasz /a przy wysokim poziomie NK 10 mg encortonu to zbyt mała dawka .Moze trzeba będzie wlewy dołączyć z intralipidu.Trzymaj sie ciepł.Dbaj o siebie teraz szczególnie No i oczywiście zagladaj jak najczęściej

boje sie tego estrofemu :( zl eopinie ma ale w sumie wszystko ma zle:( dobrze ze ide do tej ardy lekarki w czwartek mzoe kaze odstwic ten estrofen i cos doda nic juz nie czytam ide z cora na snieg szkoda ze poszlec nie mozemy :)i nic juz nie czytam

reklama
ale wciazy mam go brac?

W sumie to nie wiem, ale coś mi się wydaje, że Dziewczyny po in vitro biorą. Mnie raczej estrofem kojarzy się z samymi staraniami, a nie z ciążą.
Ja osobiście też brałam ale tylko do testu, więc nie doradzę.

Kwaituszku,
Iddziemy prywatnie. Już pierd....@@e polską służbę zdrowia. Do poradni na nfz mam termin dopiero na maj (rejestrowałam się we wrześniu). Koleżanka mi powiedziała, że własnie dopiero jest jakby kwalifikacja i znów pół roku czekania.....MAm ogromną nadzieje,że do tego czasu zdążę urodzić:p

Agnieszka
Na jakie pytania musze być przygotowana?

Do góry