reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelko
Nie robiłam, no ale własnie ten encorton powinien działać...chyba....
Doris,
Ja też brałam to samo co Ty. Od owulacji encorton, acard, dupek i kwas foliowy. Witaminy D nie muszę , bo mi wyszła ponad 60 jednostek (podobno tylko 10% polek ma az tak wysoką),A wcześniej inofem (do testu) i mleczko pszczele. Wiem, że na bank wrócę do tych dwóch ostatnich specyfików, bo własnie jak je właczyłam to szybko w ciąże zachodziłam.
Wyniki będę mieć od dwóch do trzech tygodni - zależy które. Jeszcze na ten kariotyp pojedziemy w przyszłym tygodniu, z tego co czytałam też czeka się ok 20 dni.

I tu mam pytanie czy do tego kariotypu robią jakiś wywiad z nami?

biorę juz od 3 lat ale zawsze brałam 125 mg a teraz mi zwiekszyli o 50mg .woekszą dawkę 150mg biore juz od 3 tyg bo dostałam informacje od znajomej z przychodni ze wyszły mi wyniki większe i zaczełam brać wiekszą dawkę a dzisiaj byłam na wizycie a ten lekarz do mnie mówi że mam 2-3 miesiace poczekać ze staraniem ( jaki on zabawny bu ha ha ha) a inny lekarz z kliniki kazał mi się starać . wariatkę ze mnie chyba robią
:(
Doris ja pewnie jak bede w ciazy to tez zakupie to cudo. A maz stwierdzi ze jestem nienormalna;)
to bedziemy obie nazwane nienormalnymi, moj maz tez na pewno tak powie ;)

lumia dobrze ze jestes z nami.Bardzo mi przykro że sie nie udało.Dobrze ze zrobiłas badanie kosmówki to chociaz bedziesz wiedziec dlaczego.Moze zrób jeszcze te NK.Jeszcze może się okazać ze są na bardzo wysokim poziomie i dlatego poraniasz /a przy wysokim poziomie NK 10 mg encortonu to zbyt mała dawka .Moze trzeba będzie wlewy dołączyć z intralipidu.Trzymaj sie ciepł.Dbaj o siebie teraz szczególnie No i oczywiście zagladaj jak najczęściej

boje sie tego estrofemu :( zl eopinie ma ale w sumie wszystko ma zle:( dobrze ze ide do tej ardy lekarki w czwartek mzoe kaze odstwic ten estrofen i cos doda nic juz nie czytam ide z cora na snieg szkoda ze poszlec nie mozemy :)i nic juz nie czytam

reklama
ale wciazy mam go brac?

W sumie to nie wiem, ale coś mi się wydaje, że Dziewczyny po in vitro biorą. Mnie raczej estrofem kojarzy się z samymi staraniami, a nie z ciążą.
Ja osobiście też brałam ale tylko do testu, więc nie doradzę.

Kwaituszku,
Iddziemy prywatnie. Już pierd....@@e polską służbę zdrowia. Do poradni na nfz mam termin dopiero na maj (rejestrowałam się we wrześniu). Koleżanka mi powiedziała, że własnie dopiero jest jakby kwalifikacja i znów pół roku czekania.....MAm ogromną nadzieje,że do tego czasu zdążę urodzić:p

Agnieszka
Na jakie pytania musze być przygotowana?

Do góry