reklama
susana
Fanka BB :)
Dzisiaj nie robiłam bo już nie mam .Jak byłam ostatnio w rosm.to kupiłam ostatnie .Chyba ja wszystkie wykupiłam hehe.Może jutro znowu kupię ale muszę iść do jakiegoś innego bo tu koło mnie już się wstydzę.a test robiłaś? miałaś jeszcze w domu?
gdzie robilasFondie
Ja robiłam prywatnie pakiet na trombofilię za 400 i tam było 5 róznych mutacji sprawdzanych, w tym 2 MTHFR. To bylo badanie genetyczne ze sliny. Wyszly mi obie mutacje MTHFR a homocysteine mam w normie, wiec nie koniecznie samo badanie homocys. jest miarodajne
tak ide sie zabic juz chyba musze sie pogdzic z tym ze nie ebde miala dziecia na tym facelle napisane ze 25 czulosc?Witam z rana.
Fondie robiłaś dzisiaj test rano?
Widać coś?
dominiacela
Aktywna w BB
Robilam w BG Clinic we Wro a oni wysylaja to do INVICTA - poszukaj u siebie. Na bank sa placowki, ktore z nimi wspolpracuja. Mialam badane dokladnie : CFTR (2 geny) ,proakceleryne, protrombine i MTHFR ( 2 geny ) to byl pakiet za 400 Trombofilia
susana
Fanka BB :)
Tak napisane 25 czułość.Paskowy.gdzie robilas
tak ide sie zabic juz chyba musze sie pogdzic z tym ze nie ebde miala dziecia na tym facelle napisane ze 25 czulosc?
Poczekaj jeszcze .U mnie wczoraj beta 34 a był 11 dpo .Jeszcze może być za wcześnie
G
Gość
Gość
Fondie przestan pierdzielic!!! Masz zly dzien i juz. Teraz nie wyszlo, to nastepnym razem wyjdzie!!!gdzie robilas
tak ide sie zabic juz chyba musze sie pogdzic z tym ze nie ebde miala dziecia na tym facelle napisane ze 25 czulosc?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, ja brałam 10 mg, teraz już trzeci tydzień biorę 5 mg
Fondie, który masz dzień cyklu?
Dominiacela, witaj
Fondie, który masz dzień cyklu?
Dominiacela, witaj
G
Gość
Gość
Dziewczyny a mnie tak glowa bolala w nocy po tym CLO chyba, ze prawie nie spalam. Masakra jakas, bol mi tak wedrowal ze zmienial tylko umiejscowienie na glowie.
Strawbelka, ja bylam w ciazy 4 razy (1,2,4 i chyba 7 cykl). Na ostatnia ciaze sie naczekalismy, ale w sumie wiadomo dlaczego - A. Mial slabe wyniki wiec musial miec usuwane Zpn, a ja mialam polipy. Po histero zaszlam w pierwszym cyklu. 2 ostatnie ciaze byly biochrmiczne, poprzednie do etapu pecherzyku. Strawbelka, Ty pytalas o slabe @? Bralas clo, dobrze pamiretam? Clo moze oslabiac endo, a co za tym idzie @ moga byc slabsze.
Fondie, nie gadaj glupot, jesli nire ten cykl to kolejny.
Fondie, nie gadaj glupot, jesli nire ten cykl to kolejny.
reklama
Susana gratulacje. Moja pierwsza beta nie przekraczala nawet 20 a teraz prosze, zaczelam 26 tydzien. Encorton10mg a lutki duzo 3x2 do 12 tyg, do tego dupek. Do tej pory biore lutke 2x1.
Fondie mi testy nie wychodzily do dnia spodziewanej @ moze jeszcze za wczesnie?
Fondie mi testy nie wychodzily do dnia spodziewanej @ moze jeszcze za wczesnie?
Podziel się: