reklama
http://www.szpital.zabrze.pl/genetyka/?page_id=52. Wejdz sobie na te strone, jest aktualny cennik.
A co do Janosz, ona mi badan nie proponowala innych. A sorry, treg tez mi kazala zrobic. Napisze ci jutro jakie badania w ogole mialam.
A co do Janosz, ona mi badan nie proponowala innych. A sorry, treg tez mi kazala zrobic. Napisze ci jutro jakie badania w ogole mialam.
ok bede ci bardzo wdzieczna dziekuje ci bardzo na pewno sie zapisze do niejhttp://www.szpital.zabrze.pl/genetyka/?page_id=52. Wejdz sobie na te strone, jest aktualny cennik.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
No pytałam o tą luteinę dowcipną ?
100 mg kupiłam .Ile tego wkładać?
Ja brałam na początku 3x2 i dupka tez tyle co Ty potem zmniejszałam dawki, teraz biorę albo dupka 3x1 albo lutkę 3x1
G
Gość
Gość
A mozna zrobic samo badanie homocysteiny i wit b12. Z tych badan wyjdzie juz czy trzeba brac formy metylowe? Bo to taniej chyba bedzie.
badanie homocystiny kosztuje 20zł ale co on wykaze?A mozna zrobic samo badanie homocysteiny i wit b12. Z tych badan wyjdzie juz czy trzeba brac formy metylowe? Bo to taniej chyba bedzie.
G
Gość
Gość
No jak jest podwyzszona to znaczy ze jest problem i trzeba chyba te metylowe formy brac. Ale nie wiem czy bzdur teraz nie pisze. Zna sie ktos?badanie homocystiny kosztuje 20zł ale co on wykaze?
G
Gość
Gość
Arda a Ty poronilas, czy nie moglas zaciazyc ze Ci kazali tyle tych badan robic?
G
Gość
Gość
Dziewczyny a 3 dniowa miesiaczka to jest normalna? W niedziele bylo malo co, wczoraj to duzo mi lecialo, a dzis juz prawie czysto. 2 miesiace temu to mialam miesiaczki takie ze sie ze mnie doslownie lalo. Wybaczcie za takie szczegoly ale troche sie martwie, czy mi sie znow cos niepopierdzielilo.
reklama
moze tarczyca? nie wiem w sume to chyba normlane. A ty nie dostalas badan ja mam wypisanych ponad 20;/ ale na szczescie jzu duzo zrobionychDziewczyny a 3 dniowa miesiaczka to jest normalna? W niedziele bylo malo co, wczoraj to duzo mi lecialo, a dzis juz prawie czysto. 2 miesiace temu to mialam miesiaczki takie ze sie ze mnie doslownie lalo. Wybaczcie za takie szczegoly ale troche sie martwie, czy mi sie znow cos niepopierdzielilo.
Podziel się: