reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana co do palca, tak jak Kinga pisze ;) to mi tez gin przez jakiś czas kazał przez plamienia ostawić a potem zrezygnować z aplikatora- ale to moze tylko w wypadku plamień, poki co ja się do tego stosuje bo za bardzo plamienia stresują ;)
czuję się lepiej, brzuch czasem kłuje jak Doris lub się '"napina" ale wtedy biore nospe. Pamietasz? mi mdłosci przyszły ok 6/7 tygodnia więc spokojnie czekaj na swoje "pięć minut" no moze 5 tygodzni ;)) o ile będą
Doris ja steryd biore już ćwiatkę i odstawiam.

reklama
[QUOTE="
Te tabletki. luteiny zakładacie palcem normalnie czy tym aplikatorem który jest w środku .?Chyba nie ma to większego znaczenia?
A u ciebie jak samopoczucie ? Wow to już 26 tydzień? .Ale zleciało.Teraz to już chyba tak spokojnie( psychicznie)?[/QUOTE]

Ja sie wylamie- bo caly czas stosuje aplikator;) a samopoczucie yhm raz lepiej raz gorzej. Nie sa takie nerwy jak na poczatku ale stres ciagle jest. Ja chodze do pracy i to mi jednak troche pomaga nie myslec o ew. dolegliwosciach. Gorzej, ze juz nie bardzo mam sile na dojazdy wiec kiedys l4 bedzie trzeba wziac:)

Susana jeszcze bedziesz rzygac jak pijany kot;)
Do rzygania to niekoniecznie za nim tęsknie.Z młodszym synem jak byłam w ciąży wymiotowałam z 10 -15 razy dziennie!!!.Blee Pamiętam że strasznie się umęczyłam .Prowadziłam wtedy mały gabinet który był w galerii handlowej.Miałam wtedy tylko umywalkę w pracy.Toalety były oczywiście na pasażu.A ja nigdy nie mogłam zdążyć i rzygałam między klientkami do zlewu .......

Tak piszecie o cenach za badania i dziwię się że takie tanie labolatoria macie, u mnie badanie homocysteiny to 80 zł, poziom wit D 80 zł, przeciwciała zależy które ale tak mniej więcej od 130-250 zł. Mutacje robiłam na fudusz ale pani w rejestracji mi powiedziała że bez skierowania mutacje, leiden i protrąbina to 1000zł.
Susanaja też ja bedę w ciąży to bedę sie bała, że może za mała dawka encortonu czy czegoś jeszcze innego, taki już chyba nasz los, dlatego z jednej strony bardzo chcę zobaczyć już, tak jak Ty dwie kreski na teście a z drugiej strony bardzo się tego boję. Trzymam za Ciebie kciuki i mimo wszystko spróbuj mysleć tylko pozytywnie.
Dużo ciężarnych to i ciągle przybywa, napawa to optymizmem.

reklama
Do góry