reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Plastulinka przykro mi. Zycze zdrowia.

Dzisiaj udalo mi sie zrobic wszystkie zlecone badania. Trwalo to od 8 do 14 wlacznie. Sporo fiolek poszlo, 5 nakluc, o kasie nie wspomne ale ciesze sie ze cos ruszylo. Czesc wynikow juz mam (blogoslawiony internet) na ten moment APTT wyszlo ponizej normy. Dzisiaj tez wysylali badania genetyczne aniolka, mam nadzieje, ze za 2 dni czegos sie dowiem.

Pozdrawiam brzuchatki, staraczki i poszukujace :)
Satchma
Najważniejsze że do przodu.Jak się już wpadnie w ten wir to dalej samo poleci. i się ułoży.

Ostatnia edycja:
dziewczyny musze zrobic badanie czy mam metylowe formy brac chyba zmienie lekarza ale musze badania porobic satchma gdzie ty chodzisz?

dziewczyny musze zrobic badanie czy mam metylowe formy brac chyba zmienie lekarza ale musze badania porobic satchma gdzie ty chodzisz?

Poznań. Dr Kampioni, Kurpisz i za 2 tyg ide do Pawelczyka. Jak na ten moment to mam zwrot akcji o 180 stopni i jestem mega zadowolona z ich podejscia. Mila odmiana po lekarzach od bezproblemowych ciaz.

susana, ciężko powiedzieć ile masz brać tej Lutki. Ja mam brać w ciaży 3x2 Dupka, ale nie wiem jaki byłby odpowiednik Lutki. Musiał Cię faktycznie chłop wkurzyć hehe.

Satchma, super! Grunt to nie stać w miejscu. ja też się wiele dowiedziałam z internetu i na tej podstawie szukałam lekarza, bo od standardowego gina niewiele można oczekiwać w tej kwestii :/

fondie, moja ginka przyjmuje w Katowicach w Angeliusie.

reklama
Poznań. Dr Kampioni, Kurpisz i za 2 tyg ide do Pawelczyka. Jak na ten moment to mam zwrot akcji o 180 stopni i jestem mega zadowolona z ich podejscia. Mila odmiana po lekarzach od bezproblemowych ciaz.
to chyba najdalsze miejsce ode mnie:(

dziewczyny ktore badanie pokazuje te formy metylowe?

Do góry