reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej, juz mam wyniki tarczycowe, chyba sa ok
ImageUploadedByForum BabyBoom1452029528.250255.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452029528.250255.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452029528.250255.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 352
reklama
susana, ciężko powiedzieć ile masz brać tej Lutki. Ja mam brać w ciaży 3x2 Dupka, ale nie wiem jaki byłby odpowiednik Lutki. Musiał Cię faktycznie chłop wkurzyć hehe.

Satchma, super! Grunt to nie stać w miejscu. ja też się wiele dowiedziałam z internetu i na tej podstawie szukałam lekarza, bo od standardowego gina niewiele można oczekiwać w tej kwestii :/

fondie, moja ginka przyjmuje w Katowicach w Angeliusie.
dr janosz przyjmuje w katowicach? to jest ginekolog? a chodzisz jeszcze do immunologa?od niej masz wszystko zlecone?
wiem, że mthfr ale nie wime ktore mam na liscie badan ale 1000 nie wydam eby te 3 mutacje zbadac naraz, na jedno i na 2 jest clexane a na trzecie wlasnie formy metylowe przy dobrej homocysteinie chyba

Fondie mutacja Mthfr. Poziom homocysteiny Ja robiłam tylko poziom b12.
Biorę i tak kwas 15 mg zwykły i metylowany też .Clexan i encorton.
Na zaś.

Fondie mutacja Mthfr. Poziom homocysteiny Ja robiłam tylko poziom b12.
Biorę i tak kwas 15 mg zwykły i metyloeany też .
ale ja mam na swej liscie mutacja genu c677 T a;bo mutacja genu mthf a 1298 C obydwa sa nie za tanie ktore mam wykonac?

arda to ta Pani http://angelius.pl/iwona-janosz.html jakie badania ci zlecila arda mozesz pisac na priv jak chcesz:)ona dala dawke 10 mg?encrtonu?

Ostatnia edycja:
Fondie, tak to ona. ale ja u niej zjawilam sie z pakietem badan i ona zlecala mi juz tylko immunofenotyp, intralipid, encorton, clexan, acard i reszte suplementow. Reszte badan zlecala mi moja wczesniejsza ginka i gin. Encorton 10mg.

Ja za 4 mutacje (leiden, protrombiny i 2x Mthfr) zaplacilam prywatnie w szpitalu w Zabrzu ok 450zl.

susana, ciężko powiedzieć ile masz brać tej Lutki. Ja mam brać w ciaży 3x2 Dupka, ale nie wiem jaki byłby odpowiednik Lutki. Musiał Cię faktycznie chłop wkurzyć hehe.

Satchma, super! Grunt to nie stać w miejscu. ja też się wiele dowiedziałam z internetu i na tej podstawie szukałam lekarza, bo od standardowego gina niewiele można oczekiwać w tej kwestii :/

fondie, moja ginka przyjmuje w Katowicach w Angeliusie.
Dr. Janosz to ja ja uwielbiam, zawsze mi daje tyle pozytywnej energii!!! Arda a ona jest od calej immunologii czy tylko nk? Ja to tez z internetu szukalam sobie lekarzy, po opiniach i forach. No ja jestem zadowolona, choc ostatnio sie wkurzalam ze lekarz nie chce mi dac encortonu, ale przemyslalam sprawe i doszlam do wniosku,ze jak mi te nk leca w dol po wlewach to nie bede kombinowac bo jeszcze cos przekombinuje.

Fondie, tak to ona. ale ja u niej zjawilam sie z pakietem badan i ona zlecala mi juz tylko immunofenotyp, intralipid, encorton, clexan, acard i reszte suplementow. Reszte badan zlecala mi moja wczesniejsza ginka i gin. Encorton 10mg.

Ja za 4 mutacje (leiden, protrombiny i 2x Mthfr) zaplacilam prywatnie w szpitalu w Zabrzu ok 450zl.
450 zl za 4 te badania? bardzo malo .... a jakie jeszcze mialas badania? musze isc do niej na wizyte chociazby po to zeby dowiedziec sie cos wiecej:) wydaje mi sie, że ma wiedze:) powaznie za te 4 badania tyle dalas ? masz tam numer za taka cene zrobie od reki:)

reklama
Do góry