reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej, juz mam wyniki tarczycowe, chyba sa ok
ImageUploadedByForum BabyBoom1452029528.250255.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452029528.250255.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452029528.250255.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 357
reklama
susana, ciężko powiedzieć ile masz brać tej Lutki. Ja mam brać w ciaży 3x2 Dupka, ale nie wiem jaki byłby odpowiednik Lutki. Musiał Cię faktycznie chłop wkurzyć hehe.

Satchma, super! Grunt to nie stać w miejscu. ja też się wiele dowiedziałam z internetu i na tej podstawie szukałam lekarza, bo od standardowego gina niewiele można oczekiwać w tej kwestii :/

fondie, moja ginka przyjmuje w Katowicach w Angeliusie.
dr janosz przyjmuje w katowicach? to jest ginekolog? a chodzisz jeszcze do immunologa?od niej masz wszystko zlecone?
wiem, że mthfr ale nie wime ktore mam na liscie badan ale 1000 nie wydam eby te 3 mutacje zbadac naraz, na jedno i na 2 jest clexane a na trzecie wlasnie formy metylowe przy dobrej homocysteinie chyba

Fondie mutacja Mthfr. Poziom homocysteiny Ja robiłam tylko poziom b12.
Biorę i tak kwas 15 mg zwykły i metylowany też .Clexan i encorton.
Na zaś.

Fondie mutacja Mthfr. Poziom homocysteiny Ja robiłam tylko poziom b12.
Biorę i tak kwas 15 mg zwykły i metyloeany też .
ale ja mam na swej liscie mutacja genu c677 T a;bo mutacja genu mthf a 1298 C obydwa sa nie za tanie ktore mam wykonac?

arda to ta Pani http://angelius.pl/iwona-janosz.html jakie badania ci zlecila arda mozesz pisac na priv jak chcesz:)ona dala dawke 10 mg?encrtonu?

Ostatnia edycja:
Fondie, tak to ona. ale ja u niej zjawilam sie z pakietem badan i ona zlecala mi juz tylko immunofenotyp, intralipid, encorton, clexan, acard i reszte suplementow. Reszte badan zlecala mi moja wczesniejsza ginka i gin. Encorton 10mg.

Ja za 4 mutacje (leiden, protrombiny i 2x Mthfr) zaplacilam prywatnie w szpitalu w Zabrzu ok 450zl.

susana, ciężko powiedzieć ile masz brać tej Lutki. Ja mam brać w ciaży 3x2 Dupka, ale nie wiem jaki byłby odpowiednik Lutki. Musiał Cię faktycznie chłop wkurzyć hehe.

Satchma, super! Grunt to nie stać w miejscu. ja też się wiele dowiedziałam z internetu i na tej podstawie szukałam lekarza, bo od standardowego gina niewiele można oczekiwać w tej kwestii :/

fondie, moja ginka przyjmuje w Katowicach w Angeliusie.
Dr. Janosz to ja ja uwielbiam, zawsze mi daje tyle pozytywnej energii!!! Arda a ona jest od calej immunologii czy tylko nk? Ja to tez z internetu szukalam sobie lekarzy, po opiniach i forach. No ja jestem zadowolona, choc ostatnio sie wkurzalam ze lekarz nie chce mi dac encortonu, ale przemyslalam sprawe i doszlam do wniosku,ze jak mi te nk leca w dol po wlewach to nie bede kombinowac bo jeszcze cos przekombinuje.

Fondie, tak to ona. ale ja u niej zjawilam sie z pakietem badan i ona zlecala mi juz tylko immunofenotyp, intralipid, encorton, clexan, acard i reszte suplementow. Reszte badan zlecala mi moja wczesniejsza ginka i gin. Encorton 10mg.

Ja za 4 mutacje (leiden, protrombiny i 2x Mthfr) zaplacilam prywatnie w szpitalu w Zabrzu ok 450zl.
450 zl za 4 te badania? bardzo malo .... a jakie jeszcze mialas badania? musze isc do niej na wizyte chociazby po to zeby dowiedziec sie cos wiecej:) wydaje mi sie, że ma wiedze:) powaznie za te 4 badania tyle dalas ? masz tam numer za taka cene zrobie od reki:)

reklama
Do góry