reklama
G
Gość
Gość
Susana jak Ty bralas ten clo do stymulacji? Bezposrednio przed podilkiem, czy pol godziny przed posilkiem?
Satchma
Zaciekawiona BB
Plastulinka przykro mi. Zycze zdrowia.
Dzisiaj udalo mi sie zrobic wszystkie zlecone badania. Trwalo to od 8 do 14 wlacznie. Sporo fiolek poszlo, 5 nakluc, o kasie nie wspomne ale ciesze sie ze cos ruszylo. Czesc wynikow juz mam (blogoslawiony internet) na ten moment APTT wyszlo ponizej normy. Dzisiaj tez wysylali badania genetyczne aniolka, mam nadzieje, ze za 2 dni czegos sie dowiem.
Pozdrawiam brzuchatki, staraczki i poszukujace
Dzisiaj udalo mi sie zrobic wszystkie zlecone badania. Trwalo to od 8 do 14 wlacznie. Sporo fiolek poszlo, 5 nakluc, o kasie nie wspomne ale ciesze sie ze cos ruszylo. Czesc wynikow juz mam (blogoslawiony internet) na ten moment APTT wyszlo ponizej normy. Dzisiaj tez wysylali badania genetyczne aniolka, mam nadzieje, ze za 2 dni czegos sie dowiem.
Pozdrawiam brzuchatki, staraczki i poszukujace
susana
Fanka BB :)
gdzie przyjmuja? arda mowila, ze do tych samych chodzicie? ja mam 8dpo mam szanse ze jeszcze sie pokaze?
Ten test. robiłaś ten paskowy?
U mnie 8 dpo też prawie nic nie było widać . Zobacz na zdjęciu które wkleiłam .
Cień cieniowaty pod światło .Nie wiesz kiedy dokładnie owu była i test robiłaś chyba wieczorem a nie rano .
Jutro powtórz i póść zdjęcie .Mnie cień dopiero po 2 min się pokaxał i był widoczny tylko dla mnie.
Aa strawbelka sokole oko też widziała hehe
Ostatnia edycja:
ja bralam clo o godzinie 18nastej be znaczenia czy jadlam czy nie mialam 3 jajkaSusana jak Ty bralas ten clo do stymulacji? Bezposrednio przed podilkiem, czy pol godziny przed posilkiem?
reklama
Satchma
Zaciekawiona BB
Satchma, fajnie, ze ruszylas do przodu
Tez sie ciesze. To Wasza zasluga !!! Bez Was pewnie nadal wierzylabym lekarzom, ze tak juz musi byc i mam po prostu probowac... W koncu wymienilam lekarzy i juz wiem, ze to byl strzal w dziesiatke! dziekuje Wam dziewczyny :*
Podziel się: