reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, staraj sie myslec optymistycznie! Ale rozumiem co przezywasz. A co do testowania - 2 testy leza, ale nie wiem czy ich uzyje, na pewno zrobie betke, bo jej ufam.

Plastulinka przykro mi. Zycze zdrowia.

Dzisiaj udalo mi sie zrobic wszystkie zlecone badania. Trwalo to od 8 do 14 wlacznie. Sporo fiolek poszlo, 5 nakluc, o kasie nie wspomne ale ciesze sie ze cos ruszylo. Czesc wynikow juz mam (blogoslawiony internet) na ten moment APTT wyszlo ponizej normy. Dzisiaj tez wysylali badania genetyczne aniolka, mam nadzieje, ze za 2 dni czegos sie dowiem.

Pozdrawiam brzuchatki, staraczki i poszukujace :)

Fondie, cos chyba popierniczylam ;) sorry! Szybko testowalas wiec nic nie jest przesadzone.

Susana, nire wygadalas sie? Wow! Szacunek :D

gdzie przyjmuja? arda mowila, ze do tych samych chodzicie? ja mam 8dpo mam szanse ze jeszcze sie pokaze?

Ten test. robiłaś ten paskowy?
U mnie 8 dpo też prawie nic nie było widać . Zobacz na zdjęciu które wkleiłam .
Cień cieniowaty pod światło .Nie wiesz kiedy dokładnie owu była i test robiłaś chyba wieczorem a nie rano .
Jutro powtórz i póść zdjęcie .Mnie cień dopiero po 2 min się pokaxał i był widoczny tylko dla mnie.
Aa strawbelka sokole oko też widziała hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry