reklama
Plastulinka bardzo nam.wszystkim przykro slyszec takie wiesci. Musisz wierzyc w to ze sie ulozy! trzymamy kciuki!
Berthawitaj. Zrob ta podstawe i moze insuline na czczo bo ona wiekszosci nam cos komplikuje IO lub PCO
Doris mnie dzis tez brzuch i jakby macica kuje
Susana ja w 12dpo mialam bete 174 a 14dpo 434 ale tym za bardzo sie nie kieruj tylko zrob za dwa dni. Jest dobrze :-* co bierzesz?
Beata ja bete robilam w przychodni studenckiej bo tam bylo najtaniej chyba ze wzgledu na studentki ;-) 17pln a ceny sa nawet do 35 ale zawsze placilam
Berthawitaj. Zrob ta podstawe i moze insuline na czczo bo ona wiekszosci nam cos komplikuje IO lub PCO
Doris mnie dzis tez brzuch i jakby macica kuje
Susana ja w 12dpo mialam bete 174 a 14dpo 434 ale tym za bardzo sie nie kieruj tylko zrob za dwa dni. Jest dobrze :-* co bierzesz?
Beata ja bete robilam w przychodni studenckiej bo tam bylo najtaniej chyba ze wzgledu na studentki ;-) 17pln a ceny sa nawet do 35 ale zawsze placilam
G
Gość
Gość
Dziewczyny jak bierzecie to clo, bo ja blondyna jestem. Lekarz kazal wieczorem. Tam napisane ze przed posilkami. To znaczy ze pol godziny przed kolacja np. , czy bezposredno przed posilkiem czy jak??? Moze glupie pytanie, ale nie wiem czy to ma wieksze znaczenie.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja juz wróciłam z IP.
Wszystkie wyniki dobre, te bóle to mogą być od rozciągania się więzadeł macicy. Dzidzia ma prawie 8 cm, skakała sobie więc ciężko było zmierzyć.
Mam brać dalej leki te które biorę, szyjka długa zamknięta, ogólnie wszystko prawidłowo
Ja juz wróciłam z IP.
Wszystkie wyniki dobre, te bóle to mogą być od rozciągania się więzadeł macicy. Dzidzia ma prawie 8 cm, skakała sobie więc ciężko było zmierzyć.
Mam brać dalej leki te które biorę, szyjka długa zamknięta, ogólnie wszystko prawidłowo
Ja dzis wieczor chyba zaczne brac Clexane i Dupka. Zaczyna sie ciezki czas - bez kija nire podchodz, az wspolczuje mojemu A. Haha
Doris, dpbrze, ze pojechalas, bedziesz spokojniejsza
Nafoczka, haha, fajnie, ze tanio dla studentek
Doris, dpbrze, ze pojechalas, bedziesz spokojniejsza
Nafoczka, haha, fajnie, ze tanio dla studentek
G
Gość
Gość
TakNa ulotce pisze że przed posiłkiem?
G
Gość
Gość
Ja tez do dr. Janosz, ale ja sterydu nie biore.arda susana do jakies lekarki chodzicie?
reklama
susana
Fanka BB :)
Arda .testy zakupione ? Jeszcze parę dni i zaczynamy twoje testowanie .Kup od razu z 5 żebyś nie latała jak ja , co 2 dzień do Rossmanna.hehe
U mnie dzisiaj 22 dc.
Beta nie wiem czy dobra ale w ostatniej ciąży koło 40 miałam koło 32 dc.Tylko jajeczkowanie było teraz koło 11 dc.Chyba .
Jakoś tak dziewczyny jestem narazie zawieszona .Boję się następnej bety .
Brzuch mnie lekko pobolewa od wczoraj .Dołożyłam dzisiaj dupka 3× 2 i kupiłam luteinę dowcipną 100.Dobrą dziewczyny lutkę kupiłam ? Bo nigdy nie stosowałam .
U mnie dzisiaj 22 dc.
Beta nie wiem czy dobra ale w ostatniej ciąży koło 40 miałam koło 32 dc.Tylko jajeczkowanie było teraz koło 11 dc.Chyba .
Jakoś tak dziewczyny jestem narazie zawieszona .Boję się następnej bety .
Brzuch mnie lekko pobolewa od wczoraj .Dołożyłam dzisiaj dupka 3× 2 i kupiłam luteinę dowcipną 100.Dobrą dziewczyny lutkę kupiłam ? Bo nigdy nie stosowałam .
Podziel się: