reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

hej juz jestem i sie melduje . Ciagle gdzies na swieta bylisy podczytywalam was caly czas na komorce ale nie mialam sie jak zalogowac. Juz nie wiem co wam ostatnio pisalam ale w srode bylam 2 raz na monitoringu i gin szybo sprawdzil, że ten najwiekszy mial 17mm wtedy i kazal nam sie przytulac w weekend i nie podal pregnylu..mowi, że sprobujmy bez bo to pierwszy cykl z clo. Przytulalismy sie co 2 dzien w piatek byla przerwa w sobote 2razy i dzis jeden raz chcialam tez dzis rano ale cholera moja cora na krok nas nie odstepowala i do tego zle spala musialam z nia spac wiec nawet nad ranem nie mielismy jak. W piatek mialam mocne klucie w lewej stronie w sobote klucie ale lekkie w prawej w lewym juz nic- a tam pecherzyk dominujacy jest. A dzis od rana mam bol mega w krzyzu w boku w pachwinie az czasem na noge przelazi ale juz nie klucie tylko jak na miesiaczke jakby dziwny taki jest od polowy dnia. Nie wiem czy to moze byc owulacja albo torbiel juz? ja nie wiem jakie to bole owulacyjne ja wogole nie mialam nigdy bolow owulacyjnych a po clo dojrzewanie pecherzyka jest juz bolalo. Susane czy mialas podobny bol owulacyjny? ja po pregnylu mialam jak na miesiaczke bol. Ja tez zaszlam w ciaze donoszony w9dc :) wiec zycze szczescia kochana a i powiedz mi czemu juz 19mm pecherzykowi podalas pregnyl ? nie ma miec 22? czy dlatego, że po tych 24h peka wiec wtedy osiagnie 22 tak? ja wogole od dwoch dni jakos slabo czuje i gorzej chyba to clo jednak jakos dziala na mnie wczoraj mialam mroczki przed oczami:( jutro mm wizyte przed 12 zobaczyc co tam sie dzieje trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze. daj znac susane co dzis po wizycie

nafoczka trzymaj sie na pewno bedzie oki z dzieciaczkiem
lumia kiedy kolejne usg?
reszcie zycze szybkiego zaciazenia strawbelka arda :) i reszta

susane zapomnialam dodac, że ja po pregnylu na 2 dzien mialam wymioty z rana jak przy ciazy wiec bhcg na pewno se utrzymuje jakis czas. Czytalam, że do 10dni

Ostatnia edycja:
reklama
hej juz jestem i sie melduje . Ciagle gdzies na swieta bylisy podczytywalam was caly czas na komorce ale nie mialam sie jak zalogowac. Juz nie wiem co wam ostatnio pisalam ale w srode bylam 2 raz na monitoringu i gin szybo sprawdzil, że ten najwiekszy mial 17mm wtedy i kazal nam sie przytulac w weekend i nie podal pregnylu..mowi, że sprobujmy bez bo to pierwszy cykl z clo. Przytulalismy sie co 2 dzien w piatek byla przerwa w sobote 2razy i dzis jeden raz chcialam tez dzis rano ale cholera moja cora na krok nas nie odstepowala i do tego zle spala musialam z nia spac wiec nawet nad ranem nie mielismy jak. W piatek mialam mocne klucie w lewej stronie w sobote klucie ale lekkie w prawej w lewym juz nic- a tam pecherzyk dominujacy jest. A dzis od rana mam bol mega w krzyzu w boku w pachwinie az czasem na noge przelazi ale juz nie klucie tylko jak na miesiaczke jakby dziwny taki jest od polowy dnia. Nie wiem czy to moze byc owulacja albo torbiel juz? ja nie wiem jakie to bole owulacyjne ja wogole nie mialam nigdy bolow owulacyjnych a po clo dojrzewanie pecherzyka jest juz bolalo. Susane czy mialas podobny bol owulacyjny? ja po pregnylu mialam jak na miesiaczke bol. Ja tez zaszlam w ciaze donoszony w9dc :) wiec zycze szczescia kochana a i powiedz mi czemu juz 19mm pecherzykowi podalas pregnyl ? nie ma miec 22? czy dlatego, że po tych 24h peka wiec wtedy osiagnie 22 tak? ja wogole od dwoch dni jakos slabo czuje i gorzej chyba to clo jednak jakos dziala na mnie wczoraj mialam mroczki przed oczami:( jutro mm wizyte przed 12 zobaczyc co tam sie dzieje trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze. daj znac susane co dzis po wizycie

nafoczka trzymaj sie na pewno bedzie oki z dzieciaczkiem
lumia kiedy kolejne usg?
reszcie zycze szybkiego zaciazenia strawbelka arda :) i reszta

susane zapomnialam dodac, że ja po pregnylu na 2 dzien mialam wymioty z rana jak przy ciazy wiec bhcg na pewno se utrzymuje jakis czas. Czytalam, że do 10dni
Fondie już o Tobie myślałam że nic się nie odzywasz.U mnie ciągle goście od 2 dni .Wczoraj brat z rodz .A dzisiaj brat męża z rodz .plus koleżanka z rodz. Dopiero poszli .Ja od 2 dni ciągle w garach .Na wyluzowanie nic się nie napijesz. Bo przecież steryd .
Fondie pregnyl podaje się od 18 mm bo jak pęka to ma mieć podobno ok wielkość..Ja miałam w 9 dc.płodny śluz. I test owu wyszedł pozyt.i poleciałam od razu do gin to była środa .Gin zdecyd.żeby podać zastrzyk bo ostatnio miałam pęch. 27 mm.W czwartek po południu straszny ból brzucha chociaż ja wogóle owu mam bolesne .Tak mnie bolało ,że chodzić nie mogłam na nogę .Aż po samą stopę ból.A tu trzeba było jeszcze sexić się.
Mnie też było niedobrze po zastrzyku ale tak do wytrzymania.
U mnie niestety ostatni sex w czwartek. w nocy .Potem od rana gary- goście,goście -gary a stary mój dętka albo kac .Już się z nim z 10 razy pokłóciłam i tyle.Nie wiem czy wystarczy tych kijanek ale już miałam wszystko mocno w d...bo mnie wkurza ten mój chłop. i teraz to mu nie dam już ze dwa tygodnie .

Ostatnia edycja:
Nafoczka to przykre że Ty się martwisz , jedziesz na izbę , potrzebujesz pomocy a tam cię mają za histeryczkę.Totalna znieczulica.Może pogadaj ze swoim gin.żeby jakiś magnez zacząć brać jeżeli cię brzuch tak boli.

Nafoczka współczuję stresów ale najważniejsze ,że jest dobrze. Jej to już 10 tydz na pewno będzie już tylko lepiej i mniej stresów.
Susana i Strawbelka trzymam za Was kciuki

Cześć Dziewczęta

Ja chora, tzn mocno przeziębiona i ja tu się wyleczyć jak nic nie można brać? Piję herbatę z miodem i malinami, jem kanapki z chrzanem i czosnkiem, piję syrop *spam* ale kiepsko mi to wszystko pomaga. najlepsze jest to, że ja naprawdę rzadko choruję a teraz akurat w ciąży musiało mnie złapać. I oczywiście kolejny powód do zmartwień

Nafoczka, ja nie rozumiem tych lekarzy na IP, przecież oni są dla nas! Ja w tej ciąży odwiedziłam IP w dwóch różnych szpitalach i w razie mojej potrzeby będę jeździć zamiennie, raz tu raz tu. Oby tylko tej potrzeby nie było.

Bea25ta...witaj

Susana, Strawbelka...jak u Was?

A gdzie Reszta Dziewcząt!

Witajcie po świętach.
Nafoczka ty to się masz.. a ip szok po co oni tam są przecież to ich obowiązek za to im płacą.
Doris kciuki za wizytę.
Susana no czekam na dobre wieści od ciebie. ..
My działamy i sama nie wiem czy lepiej częściej czy z przerwami. .. eh dylematy... no cóż zobaczymy już w nowym roku jak pójdzie. .. póki co test owu słaba krecha więc jeszcze nie ale działać nie zaszkodzi... liczę że w sylwestra będzie ten dzień...

Doris u mnie cyce przestaly bolec, pobolaly wtedy co pisalam, teraz nic. Juz zielona jestem i strasznie mnie stres zaczyna lapac i ta ciekawosc. W sobote ma byc @ w czwartek chyba sikanca zrobie. Sama juz zgupialam i nie wiem co bedzie, ale na cud to ja nie licze.

Strawbelka, ja to zawsze miałam zmaltretowane (.)(.) od sprawdzania czy mnie bolą czy nie :-). Kupmsobie na czwartek test facelle z rossmana, bo on baaardzo czuły jest :-)
A ja już na zwolnieniu siedzę, wstawiłam zupę, czkam na mamę i pojadę na lekarza ale tak ogólnie to mi się nudzi.

Doris jak bedzie fota fasolki to wstawiaj!!! Ja potem mam taki super humor, caly czas chodze z bananem na buzi i sama sie do siebie usmiecham;) lubie ogladac Wasze szczescia, mam nadzieje ze i ja kiedys bede sie swoim chwalic;)

reklama
Do góry