reklama
Mój mąż nie ma idealnych parametrow nasienia więc my raz dziennie to max, zresztą nie wiem jak Wy ale ja więcej r nie mogę, codziennie to dla mnie też za często, jestem potem obolała w środku. W ogole ja "trzeba" to mi się odechciewa.
G
Gość
Gość
Doris fantastycznie juz 13tc. Ale ten czas leci, ani sie obejrzysz a bedziesz do porodu sie szykowacDziewczynki, zróbcie jakąś listę, kiedy która kiedy testuje albo ma termin @, bo tak łatwiej trzymać kciuki.
A ja dziś rozpoczęłam 13 tc wg OM, wg usg i ten termin chyba ważniejszy (tak mi powiedział gin na prenatalnych), to prawie koniec 13 tc. Jutro mam wizytę u gina :-). Może się dowiem, kto mieszka u mnie w brzuszku :-)
Tak mocno Wam kibicuję!!!!!
G
Gość
Gość
Susana koniecznie daj nam znac jak z pecherzykiem...trzymam kciukasy!A tak wogóle jutro wieczorem 21.40 mam wizytę u mojej ginki .Zobaczymy czy pęchol pękł. po pregnylu.
G
Gość
Gość
U nas tez jak trzeba to nam sie nie chce, jakos to tak bez uczucia jest tylko z przymusu, bo owulacja i trzeba. Ech...Mój mąż nie ma idealnych parametrow nasienia więc my raz dziennie to max, zresztą nie wiem jak Wy ale ja więcej r nie mogę, codziennie to dla mnie też za często, jestem potem obolała w środku. W ogole ja "trzeba" to mi się odechciewa.
Melduje sie i ja. Nie pisalam nic bo mialam stresujace Swieta... Podczas wieczerzy Wigilijnej odebralam telefon od szwagra mojego meza. Niestety zadzwonil z Norwegii tylko po to zeby zepsuc atmosfere, opowiedziec jaka to zla rodzina i wogole... nie trudno sie domyslic- dzwonil bo swiat nie spedzal ze swoimi dziecmi ani siosrta mojego M. a ze ja odebralam to bardzo ale to bardzo mnie zdenerwowal! a diabel tkwi zawsze w szczegolach... potem to przezywalam no i w nocy obudzil mnie tak przerazajacy bol brzucha ze i ja i M. bladzi chodzilismy po scianach wczoraj co po chwile nospa, zero bolu CC, wymiotow itp.wiedzialam z tylu glowy ze jest zle. Dzis peklam i pojechalam na IP coz znowu bylo lekarzowi nie po mysli, opierdzielil mnie rowno.. i uusg nie chcial zrobic bo mam fobie-a nie bylo zywej duszy, pustki! Powiedzial ze ma wazniejsze sprawy a przy bdadaniu musi pomyslec- ze niby co?! Czy serduszko puka?! Zrobil po tym jak sie wygadal ale tylko zlapal przez brzuch, ufff dobre dla mnie i to! A swoja droga do tej pory w obu przypadkach nie miesci mi sie w glowie jak ludzie potrafia byc podli nawet w Swieta! Wyzalilam sie, przepraszam ale tak jakos sie porobilo.
G
Gość
Gość
Nafoczka mysl teraz o sobie i o malenstwie, czesto nie warto sie przejmowac cudzymi problemami. A ludzie sa podli, to fakt i nawet w swieta. Najwarzniejsze to miec swoja szczesliwa rodzine, otaczac sie tylko serdecznymi ludzmi a toksycznych ludzi omijac szerokim lukiem! Nafoczka mysl teraz o dzieciatku bo ono najwazniejsze jest teraz!
Susana my tez mielismy zalecane co drugi dzien ale roznie wychodzilo choc staralam sie nie czesciej niz raz na dobe. A niestety to hcg z zastrzyku wychodzi na tescie. Odczekaj 11 dni od zastrz. to bedzie ok 9 od owu i wystarczy . Trzymam za was mocno kcikuki! Doris ja wizyte mam we wtorek i w sumie dobrze ze tak szybko po tym wszystkim.
Nafoczka, wspolczuje przezyc. Latwo sie mowi - nie przejmuj sie, ale myslenia nie da sie wylaczyc..
Susana,,pecherzyk na pewno pekl. Teraz tylko spokojnie odczekaj az hcg zniknie z krwi, nie rob tej betki za wczesnie.
Strawbelka, kciuki zacisniete
U mnie 7dc, powoli i do przodu. Maz zagaduje to moze otworzymy dzis sezon hihi. Zobaczmy jak to wyjdzie w tym miesiacu.
Susana,,pecherzyk na pewno pekl. Teraz tylko spokojnie odczekaj az hcg zniknie z krwi, nie rob tej betki za wczesnie.
Strawbelka, kciuki zacisniete
U mnie 7dc, powoli i do przodu. Maz zagaduje to moze otworzymy dzis sezon hihi. Zobaczmy jak to wyjdzie w tym miesiacu.
reklama
Podziel się: