reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Agnieszko,
A ja uwazam, ze nie ma reguly co do ilosci razy i czestotliwosciB-) nas w tym cyklu zaskoczyla wczesna owu i nie bylo wyjscia. Kochalismy sie 3 razy: wieczorem, i powtorka z rana i znow wieczorem;-) i sie udalo.
Wiec SUSANA, ja zaciskam kciuki, zeby jeden sprawny i sprytny zolniez trafil w dziesiatke;-)

Dziewczyny, a ja dzis doczytalam na internecie, ze duze dawki lutki i dupka zwiekszaja szanse Sspodziectwa, szczegolnie dotyczy to chlopcow. Wypowiadala sie jedna dziewczyna jak opisywala swoje przezycia, jak jej sie dziecko urodzilo i ciezko bylo okreslic plec. Teraz walczy o "normalnosc" dla syna. Bo ma jakas mikroskopijnosc przyrodzenia....ze tez na takie rzeczy trafilam....
Lumia my też tak samo ; wieczór , rano , wieczór .Trzeba w tym wszystkim jeszcze trochę szczęścia .U ciebie wystarczyło

reklama
Strawbelka, nie skreslaj cyklu poki sie nie pojawi @.

Ja we wtorek ide na ten monit, zobaczymy. Pika mnie lekko lewy jajnik wiec moze pracuje. Winko pije takze zobaczymy :) ciekawa jestem czy da mi to skierowanie na histero. Potrzymajcie kciuki, bo to dla mnie wazne.

Wogole codziennie wieczorem lapie dola, na dzieci nie moge patrzec przez to ze ich nie mam
Strawvelka ja w ciążach zawsze czułam się tak samo jak przed @ .Nigdy nie widziałam różnicy.Cyce bolały w 2 ciążach a. w 2 nie.
W trzeciej ciąży to nawet się wogóle nie skapnęłam tak totalnie że mój mąż mówi - ty to chyba już dawno okresu nie masz.!
No to ja do pracy , do notesu , petrze a mi się już tydzień spóżnia.@.
Nic się na ciąże nie czułam .

Ja to chyba teraz nie potestuję w tym cyklu.Czytałam że ten zastrzyk który wzięłam to ludzkie bhcg uzyskiwane z moczu kobiet ciężarnych .ble
Przez kilka kolejnych dni , bhcg jest wciąż wykrywalne w organiżmie.Normalnie legalnie wychodzą 2 kreski.
Będę musiała niestety chyba dłużej czekać.To czekanie mnie zabija.

Susana mnie tez to czekanie co miesiac zabija. Te wszystkie wlewy, leki, wizyty u lekarzy, rzygam juz tym. Ilez mozna. To gadanie ludzi za plecami jak kolejny miesiac a ciazy nie ma. Powoli trace sily juz na ta walke. Jeszcze to ze lekarz mi pewnie nie da encortonu jak zaciaze bo powie ze wlewy wystarcza, ale tez powie ze cudem bedzie jak dotrwam 7 tyg ciazy. A jak znow poronie to juz chyba w psychiatryku wyladuje. Nie wiem za duzo chyba mam czasu w te swieta i niepotrzebnie sie stresuje.

Doris, Arda
Oczywiscie nie traktuje tego jak wyrocznie. Tylko jestem w ogole zaskoczona, ze jest cos takiego... ale oczywiscie, ze zdaje sobie sprawe, ze to pewnie sporadyczne przypadki, a korzysci z przyjmowania tych lekow sa po stokroc wazniejsze;-)
Potrafie przefiltrowac pewne niusy;-):-*

Susana
Oczywiscie, ze szczescie w tym wszystkim musi byc. Wczesniej 8 cykli Sie staralismy, w tym 3 inseminacje...w koncu sie udalo, ale szczescie trwalo krotko. A teraz byl od razu zloty strzal;-) dlatego, ze mialas ta sama czestotliwosc;-) zaciskam kciuki;-)
Zastrzyk z pregnylu moze byc wykryty przez test do 10 dni od podania;-)

Strawbelka, susana, trzymajcie sie dziewczynki. Bedzie dobrze, musi. Gorszy dzien minie i do walki.

Lumia, ciesze sie, ze podchodzisz do tego racjonalnie :)

Dziewczyny, trzymam za Was kciuki a ból (.)(.) to u mnie akurat pewniak ciąży a nie zbliżającej się @
Lumia... Kiedy masz wizytę?
Ja 28 grudnia i to koniec takich częstych wizyt, potem już co miesiąc. Ale mam detektor, sprawdzam tętno raz dziennie i jestem spokojna. Jeszcze kilka tygodni i poczuje ruchy

reklama
Doris u mnie to chyba na odwrot jest. Miesiac temu mialam je jak balony i myslalam ze sie udalo, co piec minut latalam i ogladalam je w lusterku jak nienormalna i wmawialam sobie ze sa inne niz zawsze i ze zaciazylam. Rety jak ja jestem na siebie zla ze co miesiac na sile doszukuje sie objawow ciazy. W tym miesiacu nie wmawiam sobie jej na sile, czuje ze @ bedzie i juz.

Do góry