reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
cześć, pojawiam się i ja ;) Doris jeśli chodzi o zmęczenie to mam identycznie, też wczoraj upiekłam ciasteczka- choć mam wątpliwości czy do świąt będą ;) i ubrałam sobie wcześniej choinke. Potem leżałam i "zdychałam" bo miałam brzuch napompowany jak balon, zresztą w obcisłym nie da się go raczej nie zauważyć. Ja mam o tyle "trudniej", że mieszkam z teściową, bezproblemową matką wieloródką (5) a ona leżenia nie uznaje i czesto planuje za mnie, nawet jak ją mój M. postawi do pionu ;) ale nie będe taka przed świętami i zamykam ten wątek... ;D
Wymioty mnie nie opuściły, tak jak i lekkie brudzenia, cóż czekam na jutrzejszą wizyte.
Ja niestety bedę musiała choćby na chwile wrócić do pracy i zamknąć rok budżetowy- w tym nikt mnie nie zastąpi a konkursu na stanowisko jeszcze boje się oglaszać- więc musze jakoś pokombinować.

Brzuchatki na moje wezwanie mało co zareagowały?! Portusia, Karpidlak, Kinga jak tam? Apolinka czekamy!! ;D
Staraczki &&&&&& (ps nie zapominajcie o moich 9 cyklach,7 stymulowanych więc głowa do góry!! majtki w dół :-D)

Nafoczka... Proszę się częściej odzywać! Jesteś już na l4, ja w sumie też tylko idę jeszcze we wtorek na wigilię. I tak długo wytrzymałam, w moim zawodzie dziewczyny idą na zwolnienie od pierwszego dnia po teście. A Ty gdzie pracujesz?

Wszyscy sprzątają przed świętami :)

A ja ciągle analizuję naszą sytuację i zastanawiam się jaki wplyw miala antykoncepcja hormonalna na problemy z ktorymi sie traz borykamy. Jak tam to u Was wyglądało? Stosowałam łącznie przez 10 lat logest i nuva ring. Ale lekarz uważał, że jest to bezpieczne. Dopiero po stałym odstawieniu zauważyłam jakie zmiany w moim organiźmie spowodowały hormony.

Dors ja byłam 2 tyg. na L4- teraz mam zamiar "zrobić przerwe" i wrócic do pracy na kolejne 2 tyg. żeby popodpisywac troche papierów. Jestem gł. księgową wiec są takie sprawozdania, ze żeby "skały srały" musze być podpisana ja, a powołania na moje stanowisko nie ma póki co. Ale spokojnie, w tym tyg. od wigilii mamy już wolne, potem do Sylwestra, a potem juz minie 2 tyg. do olejnej wizyty. Może jakoś to ogarne. A ty Doris co robisz?

Satchma- ja nigdy nic nie brałam, więc nie sądze. Bardziej bym obstawiała styl życia i jedzenie, bo to zmieniłam w 95%

Satchma ja nigdy nie bralam zadnych tabletek, tylko gumki. W sumie wzielam raz 5 tabletek i chodzilam jak pijana, czulam sie bardzo zle i odstawilam po 5 dniach. Zdrowo sie odzywiam, przynajmniej tak mysle, nie pije alkoholu bo nie lubie, nie pale. Tylko slodycze uwielbiam. Wiec nie ma reguly. Nie analizuj bo zwariujesz;)

reklama
Strawbelka jesli chodzi o odżywianie to m.in. mialam na myśli słodycze ;) mieszkam na wsi i większość produktów mam swoich, od jarzyn, owoców, po mięso, jajka a nawet mąke itp. jednak mimo teoretycznie zdrowych produktów, musiałam przeanalizować diete i powalczyć z bardzo wysoką insuliną, eliminując część produktów ;/ ale to oczywiście nie ma reguły, ważne, że coś się sprawdziło. Poprzednią ciąże mialam i na sterydzie i na clexanie a mimo wszystko się nie udało...

Do góry