reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
cześć, pojawiam się i ja ;) Doris jeśli chodzi o zmęczenie to mam identycznie, też wczoraj upiekłam ciasteczka- choć mam wątpliwości czy do świąt będą ;) i ubrałam sobie wcześniej choinke. Potem leżałam i "zdychałam" bo miałam brzuch napompowany jak balon, zresztą w obcisłym nie da się go raczej nie zauważyć. Ja mam o tyle "trudniej", że mieszkam z teściową, bezproblemową matką wieloródką (5) a ona leżenia nie uznaje i czesto planuje za mnie, nawet jak ją mój M. postawi do pionu ;) ale nie będe taka przed świętami i zamykam ten wątek... ;D
Wymioty mnie nie opuściły, tak jak i lekkie brudzenia, cóż czekam na jutrzejszą wizyte.
Ja niestety bedę musiała choćby na chwile wrócić do pracy i zamknąć rok budżetowy- w tym nikt mnie nie zastąpi a konkursu na stanowisko jeszcze boje się oglaszać- więc musze jakoś pokombinować.

Brzuchatki na moje wezwanie mało co zareagowały?! Portusia, Karpidlak, Kinga jak tam? Apolinka czekamy!! ;D
Staraczki &&&&&& (ps nie zapominajcie o moich 9 cyklach,7 stymulowanych więc głowa do góry!! majtki w dół :-D)

Nafoczka... Proszę się częściej odzywać! Jesteś już na l4, ja w sumie też tylko idę jeszcze we wtorek na wigilię. I tak długo wytrzymałam, w moim zawodzie dziewczyny idą na zwolnienie od pierwszego dnia po teście. A Ty gdzie pracujesz?

Wszyscy sprzątają przed świętami :)

A ja ciągle analizuję naszą sytuację i zastanawiam się jaki wplyw miala antykoncepcja hormonalna na problemy z ktorymi sie traz borykamy. Jak tam to u Was wyglądało? Stosowałam łącznie przez 10 lat logest i nuva ring. Ale lekarz uważał, że jest to bezpieczne. Dopiero po stałym odstawieniu zauważyłam jakie zmiany w moim organiźmie spowodowały hormony.

Dors ja byłam 2 tyg. na L4- teraz mam zamiar "zrobić przerwe" i wrócic do pracy na kolejne 2 tyg. żeby popodpisywac troche papierów. Jestem gł. księgową wiec są takie sprawozdania, ze żeby "skały srały" musze być podpisana ja, a powołania na moje stanowisko nie ma póki co. Ale spokojnie, w tym tyg. od wigilii mamy już wolne, potem do Sylwestra, a potem juz minie 2 tyg. do olejnej wizyty. Może jakoś to ogarne. A ty Doris co robisz?

Satchma- ja nigdy nic nie brałam, więc nie sądze. Bardziej bym obstawiała styl życia i jedzenie, bo to zmieniłam w 95%

Satchma ja nigdy nie bralam zadnych tabletek, tylko gumki. W sumie wzielam raz 5 tabletek i chodzilam jak pijana, czulam sie bardzo zle i odstawilam po 5 dniach. Zdrowo sie odzywiam, przynajmniej tak mysle, nie pije alkoholu bo nie lubie, nie pale. Tylko slodycze uwielbiam. Wiec nie ma reguly. Nie analizuj bo zwariujesz;)

reklama
Strawbelka jesli chodzi o odżywianie to m.in. mialam na myśli słodycze ;) mieszkam na wsi i większość produktów mam swoich, od jarzyn, owoców, po mięso, jajka a nawet mąke itp. jednak mimo teoretycznie zdrowych produktów, musiałam przeanalizować diete i powalczyć z bardzo wysoką insuliną, eliminując część produktów ;/ ale to oczywiście nie ma reguły, ważne, że coś się sprawdziło. Poprzednią ciąże mialam i na sterydzie i na clexanie a mimo wszystko się nie udało...

Do góry