reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, no właśnie muszę zrobić jutro zdjęcie zdjęcia i wtedy wstawię!
Ovli22, dziękuję!
Nafoczka, a nie chcesz podjechać na IP na własnej spokojności? Z plamieniem bez problemu zrobią Ci usg
Lumia...Clexane masz 0,4 czy mniej?
Ovli22, dziękuję!
Nafoczka, a nie chcesz podjechać na IP na własnej spokojności? Z plamieniem bez problemu zrobią Ci usg
Lumia...Clexane masz 0,4 czy mniej?
G
Gość
Gość
Susana ja mam 13 dc. Dzis w nocy albo jutro owulka. Na testach jade wiec nie mam takiej dokladnosci jak na monitoringu. Test owu wychodzi, sluz jest, ale jajnik odziwo nie daje znaku. No ale w sumie byly cykle ze nie bolal a lekarz mowil ze owulka byla. Zreszta nawet jak pecherzyk peknie i owulka potwierdzona na monitoringu to tez czestonie wychodzi... Jak narazie podchodze do tego na luzie. Dopiero jak @ przyjdzie bede ryczec jak krokodyl. Testowac nie zamierzam bo szkoda juz mi kasy na te testy tak co miesiac wydawac, no chyba ze sie zlamie jak miesiac temu...
G
Gość
Gość
Doris wstawiaj jutro z rana fotke , jakos tak czlowiekowi fajnie sie robi i nabiera wiary w to ze marzenia sie spelniaja
G
Gość
Gość
Nafoczka, tez czekamy na fotke z niecierpliwoscia, ale rozumiemy to ze nie chcesz pewnie zapeszac i poczekamy jak bedziesz gotowa.
Strawbelka, a Ty działaj, bo owu trwa
G
Gość
Gość
Doris, oj dzialam dzialam
reklama
Podziel się: