reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia a clexan bierzesz?
Bo o nim nic nie piszesz?

Arda. Zaraz nam się maraton zacznie od nowa to zapomnimy o poprzednim cyklu hehe:laugh2:

Doris a zdjęcie fasolki masz dzisiejsze? Jak masz to wstaw fotkę

reklama
Susana, no właśnie muszę zrobić jutro zdjęcie zdjęcia i wtedy wstawię!

Ovli22, dziękuję!

Nafoczka, a nie chcesz podjechać na IP na własnej spokojności? Z plamieniem bez problemu zrobią Ci usg

Lumia...Clexane masz 0,4 czy mniej?

Susana ja mam 13 dc. Dzis w nocy albo jutro owulka. Na testach jade wiec nie mam takiej dokladnosci jak na monitoringu. Test owu wychodzi, sluz jest, ale jajnik odziwo nie daje znaku. No ale w sumie byly cykle ze nie bolal a lekarz mowil ze owulka byla. Zreszta nawet jak pecherzyk peknie i owulka potwierdzona na monitoringu to tez czestonie wychodzi... Jak narazie podchodze do tego na luzie. Dopiero jak @ przyjdzie bede ryczec jak krokodyl. Testowac nie zamierzam bo szkoda juz mi kasy na te testy tak co miesiac wydawac, no chyba ze sie zlamie jak miesiac temu...

reklama
Strawbelka, zrobiłam fotkę fotki :-)

Dzidzia 18.12 2015 11 12 tc.JPG Moja dzidzia - - teraz nie wiem który to tydzień bo z OM 11 a z USG koniec 12 tc :-)

Załączniki

• Dzidzia 18.12 2015 11 12 tc.JPG
    Dzidzia 18.12 2015 11 12 tc.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 50
Do góry