reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris te zdjecia Twojej kruszynki daja mi tyle sily do dalszej walki. Nawet nie masz pojecia ile pozytywnej energii przesylasz, az zyc sie chce czlowiekowi.
Dziewczyny niedlugo my tez bedziemy wklejac zdjecia swoich kruszynek:)

Doris. Specjalnie przerwę w sprzątaniu zrobiłam aby sprawdzić czy focie już wkleiłaś :sorry:No i jest. Super. Jestem pełna podziwu ,że wszystko tak dokładnie widać nawet uszko. Idę z bananem na gębie dalej sprzątać.:-) :)

po zapłodnieniu powinien rosnąć a jeśli nie doszło do zapłodnienia maleje aż do miesiączki, teraz mam co prawda mały spadek w porownaniu z poprzedninm miesiacem starającym ale jednak spadek

To ja myślę, że lepiej zbadać betę żeby mieć pewność, byle nie za wcześnie :-). Trzymam kciuki!

A ja dziś nie mam na nic siły, zrobiłam pierniczki z Małą i farsz na pierogi z grzybami. A za sprzątanie się nie zabrałam. Nie mam mocy wcale!

reklama
Po co badac wogole ten estaridol? Nie lepiej zbadac bete? Pierwszy raz w zyciu slysze o tym estaridiolu. Przeciez do zaplodnienia moze dojsc, estaridiol bedzie rosl, a potem zarodek moze sie nie zagniezdzic i wtedy wieksza rozpacz bedzie. Ja bym tam tego badania wogole nie robila, no ale moze lekarz ma w tym jakis cel, nie wiem nie znam sie.
Agnieszka przykro mi, trzymalam kciuki, zawsze za kazda z dziewczyn trzymam. Nie wiem jak Cie pocieszyc... Trzeba sie otrzasnac i walczyc dalej. Zycze Ci aby nastepny cykl byl udany!!! Choc moze jeszcze ten nie jest stracony!

Do góry