Satchma ja też brałam tabl anty te co ty i nie widziałam żadnego wpływu na organizm choć ciut przytyłam przy ich braniu. W ciążę zachodziłam zaraz jak przestałam je brać a przegroda wtedy zrobiła swoje.Boziulku muszę rzadziej do Was tu zaglądać bo mi w głowie miesza. Seks mi się śni i wyliczanki kiedy mogę zajść itp a ja starania zacznę pewnie od maja
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Bea25ta...a czemu dopiero w maju?
Jestem dopiero tydzień po łyżeczkowaniu i swoje muszę odczekać. Kurcze Doris obudziłaś mnie. Miałam zaczynać starania w maju bo wtedy byłyby wyniki kariotypu ale przecież przepisałam się do Łodzi i tam mam w lutym to w marcu startuję Jupiii a to już za 3 mieśBea25ta...a czemu dopiero w maju?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja nie czekałam po łyżeczkowaniu (w maju zeszłego roku), wiem, że może nie robiłam dobrze ale to czekanie by mnie dobiło totalnie. Więc ryzykowałam, zaszłam w sierpniu 2014), niestety też nie wyszło.
G
Gość
Gość
Mi lekarz po lyzeczkowaniu pozwolil odrazu sie starac, mowil ze juz sie odchodzi od tego ze niby czeka sie 3 mies. Tylko ze moja ciaza zatrzymala sie na 6 tyg i paru dniach a lyzeczkowanie mialam chyba w 8 tyg bo wtedy sie dowiedzialam ze z ciazy nic nie bedzie.
G
Gość
Gość
Tez zaszlam jak Doris w 3 cyklu i tez nic z tego nie wyszlo
Satchma
Zaciekawiona BB
Ja tez zaczne starania dopiero w maju. Najpierw badania i troche oddechu. Nie potrafię wchodzić w takie maratony bo bym zwariowała. 1 ciąża na rok dostarcza mi tyle emocji, że na więcej starań nie mam siły. Pewnie dlatego nie szukam genetyka z szybszym terminem przyjęć fakt, w ciążę zachodzę coraz trudniej ale jeszcze się udaje. Co ma być to będzie.
susana
Fanka BB :)
Dziewczyny lepiej poczekać ze dwa miechy ze staraniami po łyżeczkowaniu.Niech się endometrium dobrze odbuduje.Na początku w pierwszym cyklu .po poronieniu endometrium jest bardzo cienkie.Po co potem następne problemy.
Ja nie stosowałam tabletek anty.
Kiedyś spróbowałam to mi było po nich niedobrze.I po tygodniu zrezygnowałam.Póżniej założyłam spiralę i miałam ją 4 lata .Wspominam to bardzo żle .Wciąż jakieś bóle brzucha miałam .Straszne krwawienia miesiączkowe .Plamienia tydzień przed @ i tydzień po@ .Czystych dni parę, tak naprawdę to była męczarnia .Do tej pory przed staraniami przez parę lat antykoncepcją był sex przerywanyv.Jakoś się udawało.
Ja nie stosowałam tabletek anty.
Kiedyś spróbowałam to mi było po nich niedobrze.I po tygodniu zrezygnowałam.Póżniej założyłam spiralę i miałam ją 4 lata .Wspominam to bardzo żle .Wciąż jakieś bóle brzucha miałam .Straszne krwawienia miesiączkowe .Plamienia tydzień przed @ i tydzień po@ .Czystych dni parę, tak naprawdę to była męczarnia .Do tej pory przed staraniami przez parę lat antykoncepcją był sex przerywanyv.Jakoś się udawało.
Doris ja obecnie biore 8mg metypredu,zobacze co jutro ginka powie a na dodatek zaczyna mnie gardlo bolec bo Mlody byl chory. Wiem Doris ze bys chciala ten suwaczek ale ja wciaz drze. Jutro wam powiem co i jak i potrzymam w napieciu
Beata moja 4 ciaza tez byla z drugiego cyklu po lyzeczkowaniu, zatrzymane serduszko i juz sobie obiecalam ze wszystko zrobie po kolei!
Beata moja 4 ciaza tez byla z drugiego cyklu po lyzeczkowaniu, zatrzymane serduszko i juz sobie obiecalam ze wszystko zrobie po kolei!
reklama
Cześć Dziewczynki
Nie miałam dostępu do internetu przez week.
Strawbelka
Jak forma zalana - to nie ma innej opcji jak dwie krechy
Ja biorę clexan 0,4.
We wgtorek mam wizytę u gin i jak będzie wszystko ok to podejdę jeszcze do immunologa, żeby mi zweryfikował dawki.
Co do antykoncepcji ja ją długo stosowałam - tabletki jasmin. Niestety nie mam Dzieci więc nie jestem w stanie powiedzieć czy to one wpłynęły na moje problemy czy nie - choć osobiście uważam ,żee nie.
pozdrawiam Was serdecznie:*
Nie miałam dostępu do internetu przez week.
Strawbelka
Jak forma zalana - to nie ma innej opcji jak dwie krechy
Ja biorę clexan 0,4.
We wgtorek mam wizytę u gin i jak będzie wszystko ok to podejdę jeszcze do immunologa, żeby mi zweryfikował dawki.
Co do antykoncepcji ja ją długo stosowałam - tabletki jasmin. Niestety nie mam Dzieci więc nie jestem w stanie powiedzieć czy to one wpłynęły na moje problemy czy nie - choć osobiście uważam ,żee nie.
pozdrawiam Was serdecznie:*
Podziel się: