reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Satchma bo wit d masz ze slonca, jak w lecie sie smarujesz filtrami to wit d blokujesz i sie nie wytwarza w organizmie. W lecie smaruj sie olejem z pestek malin, z kielkow pszenicy. Gwarantuje nie poparzysz sie, one zatrzymuja szkodliwe promienie a nue blokuja wytwarzania wit d. Polecam artykul na akademii witalnosci. No i suplementacja nawet w lecie jak masz niedobory.

bierzesz clo o stalej porze? masz jakies kutki uboczne?

starałam się brać np rano ale nie brałam dokładnie o jednej godzinie (teraz ginka kazała mi brać wieczorem ale nie mogę doczekać się okresu...) .. co do skutków ubocznych nigdy ich nie miałam żadnych torbieli ani nic z tych rzeczy.. (brałam zawsze 1 tabletkę dziennie) a np moja koleżanka brała po pół a i tak torbiele jej się robiły więc to chyba zależy od skłonności do torbieli.. ja nigdy nie miałam...

Widzicie, wiem że wit. D mamy ze słońca, ktore uwielbiam ale... Bardzo słabo się opalam, wiec nigdy nie używam filtrów. Nigdy też sie nie poparzyłam i to nawet w tropikach. Ogolnie dziwna jestem:baffled: z kwasami omega mam problem, nie cierpie ryb, pastylki mi się ciągle odbijają, próbowałam nawet jakiś oleje włączyć, ale wszystko kończy się co najmniej odruchem wymiotnym ;) i co tu zrobic...

Satchma ja jak zjem duzy posilek i lykne 3 kwasy to jest ok, ale jak malo zjem i wezme kwasy to mi tez sie ryba odbija, ale jak ma mi to pomoc to biore. Ogolnie to wszystko bym wziela zeby tylko pomoglo

reklama
Czesc dziewczyny nie pisałam ale wszystko czytam .Wczoraj przyszła wredna@. Nowy cykl , nowe nadzieje.

Arda ty w piątek testujesz .Obyś zobaczyła wreszcie dwie kreski!!

Satchma jakie masz wartości tego B 12? Ja miałam 186 i dostałam zastrzyki.

Lumia jak u ciebie? Ruszyła coś w górę ta beta? Może dawka sterydu zbyt mała? Ty chyba 7,5 bierzesz?

Doris cała przyjemnoś w zakupach .Też zawsze mi szybko brzuch było widać .Dobrze że mdłości już ci przechodzą.

Do góry