reklama
G
Gość
Gość
Satchma bo wit d masz ze slonca, jak w lecie sie smarujesz filtrami to wit d blokujesz i sie nie wytwarza w organizmie. W lecie smaruj sie olejem z pestek malin, z kielkow pszenicy. Gwarantuje nie poparzysz sie, one zatrzymuja szkodliwe promienie a nue blokuja wytwarzania wit d. Polecam artykul na akademii witalnosci. No i suplementacja nawet w lecie jak masz niedobory.
G
Gość
Gość
Z vit b12 nie pomoge, bo nie zglebialam sie w temat.
G
Gość
Gość
Satchma wlacz sobie tez kwasy omega 3 gold z olimpu. Nie zaszkodzi a kwasy tez wazne bo mi 2 moich lekarzy kaze brac po 3 tabletki.
Bafinka
Fanka BB :)
bierzesz clo o stalej porze? masz jakies kutki uboczne?
starałam się brać np rano ale nie brałam dokładnie o jednej godzinie (teraz ginka kazała mi brać wieczorem ale nie mogę doczekać się okresu...) .. co do skutków ubocznych nigdy ich nie miałam żadnych torbieli ani nic z tych rzeczy.. (brałam zawsze 1 tabletkę dziennie) a np moja koleżanka brała po pół a i tak torbiele jej się robiły więc to chyba zależy od skłonności do torbieli.. ja nigdy nie miałam...
G
Gość
Gość
Lumia jak z fasolka? Prosze napisz ze wszystko dobrze.
Satchma
Zaciekawiona BB
Widzicie, wiem że wit. D mamy ze słońca, ktore uwielbiam ale... Bardzo słabo się opalam, wiec nigdy nie używam filtrów. Nigdy też sie nie poparzyłam i to nawet w tropikach. Ogolnie dziwna jestem z kwasami omega mam problem, nie cierpie ryb, pastylki mi się ciągle odbijają, próbowałam nawet jakiś oleje włączyć, ale wszystko kończy się co najmniej odruchem wymiotnym i co tu zrobic...
G
Gość
Gość
Satchma ja jak zjem duzy posilek i lykne 3 kwasy to jest ok, ale jak malo zjem i wezme kwasy to mi tez sie ryba odbija, ale jak ma mi to pomoc to biore. Ogolnie to wszystko bym wziela zeby tylko pomoglo
reklama
susana
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny nie pisałam ale wszystko czytam .Wczoraj przyszła wredna@. Nowy cykl , nowe nadzieje.
Arda ty w piątek testujesz .Obyś zobaczyła wreszcie dwie kreski!!
Satchma jakie masz wartości tego B 12? Ja miałam 186 i dostałam zastrzyki.
Lumia jak u ciebie? Ruszyła coś w górę ta beta? Może dawka sterydu zbyt mała? Ty chyba 7,5 bierzesz?
Doris cała przyjemnoś w zakupach .Też zawsze mi szybko brzuch było widać .Dobrze że mdłości już ci przechodzą.
Arda ty w piątek testujesz .Obyś zobaczyła wreszcie dwie kreski!!
Satchma jakie masz wartości tego B 12? Ja miałam 186 i dostałam zastrzyki.
Lumia jak u ciebie? Ruszyła coś w górę ta beta? Może dawka sterydu zbyt mała? Ty chyba 7,5 bierzesz?
Doris cała przyjemnoś w zakupach .Też zawsze mi szybko brzuch było widać .Dobrze że mdłości już ci przechodzą.
Podziel się: