Bafinka
Fanka BB :)
Pytanie dla dziewczyn co brały clo.
dziś dostałam miesiaczki mam brac clo od 3 dc przez 5 dni czyli biore od 16 do 20 grudnia tak? mam monitoring przyjsc kolo 10 dc ale to wigilia jakos wypada a poza tym nie wiem jak zareaguje na ten lek moze sie duzo namnozy i porobia sie torbiele wiec ide juz 21 w 8 dc zeby podpatrzyl co sadzicie? i jakie szanse sa ze zajde w 1 cyklu z clo? nie znam takich osob ale na necie jest ich multum po owulce mam zamiar brac encorton na wlasna reke mam w domu 5mg
hej ja wszystkie cykle mam z CLO bez niego nie mam owu i okresu.. mam PCO.. przy stymulacji cylku CLO biorę od 2-7 dc owu mam między 14-18dc szybciej przychodzi jak pije INOFOLIC 2 saszetki dziennie.. pierwsze usg robie ok 14 dc wiem ze wcześniej owu na pewno nie będzie... mi pęcherzyki same pękają więc nie muszę brać zastrzyku.. co do zachodzenia w ciązę to ja zachodzę w 3-4 cylku starań..
mam pyt gin kazała mi zrobić badanie na boreliozę i mam p/c IgM 29 października miałam 17,7 co ozacza wynik wątpliwy powtórzyłam badanie 10,12 i wynik 28,2 (dodatni jest od 22) noo i co teraz?? czy to borelioza powodowała poronienia? jak się to leczy?? mogę się starać?? BOŻE tak się boję..