reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Stachma a gdzie sie zapisalas do Genesis? Moze zadzwoń do zielonej gory do aldemedu filia zadtalu tam dwa razy w tyg przyjmuje lekarz genetyk z Genesis z poznania moze terminy maja krótsze

reklama
Gogac85 -Genesis. Przed swietami bedziemy mieli badania zarodka, wiec wtedy zdecydujemy czy w ogole potrzebujemy genetyka. Jakos nie spieszy mi sie do uslyszenia ewentualnych wyroków:sorry:

Dziewczyny pomóżcie proszę. Obecna gin nie dała mi swojego numeru, a jeden z trzech wyników odnośnie cukrzycy ciążowej jest nieprawidłowy

na czczo 74 (ładnie)
po 1 godz 166 (ujdzie, bo ma być <180)
po 2 godz 165 no i tu jest źle, bo normy są <140.

To mnie kwalifikuje do cukrzycy ciążowej,? :-(

No wiem... mało... mam złe przeczucia... Dziwni mnie tylko ta różnica między pierwszym tak dobrym wynikiem, a ostatnim.
Wizyta 22.12. i wiem, że to pikuś w porównaniu do tego, co przeszłam i co wszystkie tu przechodzimy, ale jest mi przykro, że do aż trzech mutacji, Trombofilii, NK, najwyższego miana ANA i krwotoku z początku ciąży dochodzi jeszcze cukrzyca i praktycznie nic nie zjem przy stole wigilijnym. Byłam pewna, że to wyjdzie dobrze :(

Doris - no to według Twoich norm, to nie mam co się nawet zastanawiać.Nawet nie chcę dopuszczać do siebie myśli, że przez to coś nie tak będzie z Małą i już wyrzucam sobie każdą zjedzoną do tej pory czekoladkę :( Dobrze, że chociaż mam od dziewczyn notatki i wcześniej starałam się stosować dietę, więc mam punkt wyjścia.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak jesteście przy temacie cukru to bardo Was proszę o interpretację moich wyników insuliny, bo nie wiem czy powinnam biec po leki czy jak?

insulina 2,0 norma 2,6-24,9

po I obciążeniu 33,2
II obciążeniu 31,6.
Boję się, żeby czegoś nie przegapić....

Przepraszam że tylko o sobie....

reklama
Espa, wlasnie konsultowałam Twoj wynik z przyjaciolka, ktora zna ten problem.
Wg niej masz stan przedcukrzycowy i on sie kwalifikuje do diety albo podawania insuliny.
Wiem, że słabo. Ale juz tak niewiele zostało.
Ja zaraz odstawiam gluco i tez musze diety pilnować.

Do góry