Esperanza dziękuję za pamięć
Ja dziś rozpoczynam 23 tydzień i od paru tygodniu wszystko jest w porządku, więc nawet trochę zaczełam się cieszyć ciążą choć oczywiście zdarzają się napady paniki
Z leków biorę juz wyłącznie fraxiparine i acard no i mnóstwo witamin. Dużo bym dała żeby już był kwiecień.
Daj koniecznie znać jak Ci wyjdzie glukoza. A imię już macie wybrane?
Karpidlak- kciuki za jutrzejszą wizytę, wszystko na pewno jest dobrze, daj znać jak już będziesz po.
Gosiu - ja robiłam posiew zanim założyli mi pessar. Wszystko było ok, choć też brałam luteinę dowcipną, więc mam nadzieję, że u Ciebie też będzie dobrze. Jeśli wyjdą jakieś bakterie to teraz chyba najlepszy czas żeby je wyleczyć.
Doris - ja łożysko też mam na przedniej ścianie wysoko. Detektora używałam od 12 tygodnia, zawsze udawało mi się znaleźć tętno. Lekarka powiedziała mi że pewno czasami czuję ruchy mocno a czasami wcale jak mała schowa się za łożyskiem i dokładnie tak jest. Jeden dzień cały czas czuję jak kopie następnego dnia ani trochę, wtedy oczywiście wariuje i korzystam z detektora. Ja generalnie bardzo polecam, plamiłam do 17tyg i dzięki detektorowi, jak jechałam na ip, to przynajmniej wiedziałam, że mimo plamień z małą wszystko w porządku a nie czekałam czy po raz kolejny nie usłyszę wyroku.
Nafoczka - współczuję plamień, jakbyśmy mało stresu miały to jeszcze te okropne plamienia...:/
Lumia kciuki abyś jak najszybciej zobaczyła serduszko.
Dziewczyny starające się - mam nadzieję, że zaraz na forum będzie kolejna szczęśliwa fala i w Święta zobaczycie dwie kreski.