reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej
Jestem, ale nie mam siły dziś na nic, wstałam o 8, zawiozłam Małą do przedszkola, wróciłam do domu i spałam do 12. Nie wiem co się dzieje dziś ze mną

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

AgnieszkaP – trzymam kciuki za Twoje staranka, powodzenia

ovli22 – dokładnie Cię rozumiem, bo też mam takie myśli, to normalne, ale po chwili przechodzą. Też jestem w tym klubie, co Ty, tzn. jakiekolwiek działania rozpocznę to muszę przerwać ze względu na jakieś zapalenie, albo polipa itp. Jednym słowem też się wkurzam jak mój plan legł w gruzach, ale nic się na to nie poradzi i trzeba ustalić nowy plan działania. Głowa do góry. Ty przynajmniej wiesz mniej więcej jak będziesz działać, a ja pewnie na najbliższej wizycie u prof. dostane znowu po głowie i nici z moich marzeń. Ale jak naprawdę będzie dowiem się już niebawem, na razie się nie przejmuję i w sumie cieszę się na święta pomimo tego, że po raz kolejny spędzimy je w drójkę. No dobra, będzie nas trójka, jeszcze mój zwierzak :-D

susana – ufff… kciukam za piękną bętę. Może dziewczyny wpadły w wir świątecznego szaleństwa :-)

Satchma – tak to już jest w naszej sytuacji, człowiek byle głupotą potrafi się „rozwalić” na cały dzień. Ja tak też mam, byle głupota, a ryczę pół dnia. Chce się uspokoić, ale nie mogę, tylko sen pomaga

Lilia - ja tez jak ty nie wiem do końca czy wszystko jest ok , nie wiem kiedy będę mieć to zielone światełko , wiem tylko że miałam histeroskopie i wycinania przegrodę i ze podobno moje badania krwi sa ok . Wizytę mam na początku stycznia i wyedy moze coś bedę wiecej wiedzieć .
Ja rozwniez bardzo sie cieszę na swieta , bardzo lubie swieta to są takie inne dni niż w ciagu roku ( magiczne ) wszystko sie moze zdarzyć .
Od 11 lat spędzam swieta we 2 ja i moj M nie licząc rodziny bo zawsze jedziemy na swieta lub ktos przyjeżdża do nas ;) ale jednak marzymy i czekamy na tą naszą malutką osóbkę !!! A my nie mamy nawet psa ;( bo szkoda nam by było tego pieska , cały dzien jestesmy oboje w pracy od 7 wychodzimy i o 7 wracamy ;(

Arda czy ty wiesz ze buteleczka intralipidu kosztuje 20 zl? Boli co..? Mnie do tej pory boli ze z nas tak ciagna, ale chyba nie ma mozliwosci tego kupic bo to tylko ponic do szpitali sprzedaja bo szpital ma jakies tam pozwolenia na stosowanie tego. Arda a Ty pamietasz co podpisywalas u dr Janosz w gabinecie za karteczke jak zlecila intralipid? Bo ja wlasnie tego nie czytalam...

Kruszka - dziękuję! :-) Tak, mam, mam Twoją dietę. Przez pierwszy trymestr trzymałam, ale od drugiego już coraz więcej odstępstw. Okazjonalnie frytki czy jakaś czekoladka. No zobaczymy jak wyjdą badania...

Apolinka - to Ty chyba miałaś inne badanie, bo mi krew będą pobierać i po godzinie i po dwóch. Cieszę się, że wszystko u Was dobrze. Szkoda, że Twój Em nie może trochę przystopować z pracą. Byłabyś spokojniejsza. Cudownie, że już tak mało brakuje i zaraz będziesz tulić Brzdąca! Zdradzisz imię? :-)A co do dziewczyn to Dominium chyba już dawno przestała nas czytać, a Raptus mam nadzieję, że się odezwie.

Fajnie, że się odezwałyście, bo bałam się, że nikt mi nie odpiszę jako, że ostatnio prym tu wiodą głównie Staraczki :-D

GosiaS - dziękuję! Lutki nie biorę od ok. 5 tygodni i wszystko ok, a Dupka jedną tabletkę, bo trochę się uparłam żeby zupełnie tego progesteronu nie odstawiać. O pępowinie nic nie słyszałam, ale jeśli Twój lekarz nie dostarczył Ci wyczerpującej informacji to może skonsultuj się z jakimś innym specjalistą? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

Karpidlak, Kinga, Ania jak się czujecie? Z Portią mam kontakt, więc nie wywołuje ;-)

Strawbelka, wiem, ze tak tanio. 2xintralipid + 2x ta plukanka, a tu zdzieraja 400. Drogo. Ale inaczej chyba sie nie da wiec nie ubolewam za bardzo. Jak zadziala to bede Janoszowa po stopach calowac.

reklama
Dzisiaj byla ze mna dziewczyna, kilka razy podchodzila do in vitro i nic, beta zawsze zerowa. Po pierwszym wlewie in vitro udane, chyba juz drugi trymestr konczy. Podobno w prowicie maja juz 33 ciaze na intralipidzie.

Do góry