reklama
G
gość 94049
Gość
Moja ostatnia ciaza była na intralipidzie ☺
witam, melduje sie i ja. Niestety ja dzis rowniaz mam pozycje horyzontalna z mocno zacisnietymi zebami. W pracy "mleko sie rozlalo" wiec juz musi tak zostac, co nie
Wszystkim staraczkom moc &&& i samych owocnych chwil
Wszystkim staraczkom moc &&& i samych owocnych chwil
K
kaira24
Gość
Satchma ja clexane włączyłam na własna odpowiedzialność w 6 ciąży szcześliwie zakończonej. U mnie okazałości sie ze zespół tylko uaktywnia sie w ciąży. To ze urodziłam zawdzięczam tylko sobie i pomocy koleżanek z forum. W 8 ciąży włączyłam acard w 17 tc jak skończyłam krwawić odstawiłam w 32
Doros piękne maleństwo
Zaciskam kciuki za każda z osobna
Doros piękne maleństwo
Zaciskam kciuki za każda z osobna
Cześć Dziewczyny
Kaira
A jakie dawki clexane brałaś?
Nafoczka
A jak przyjęli radosną nowinę
Strawbelka
Rozumiem, ze się rozgrzewasz
Arda, Susana
&&&&
Ja w tym cyklu myślałam, że lipa będzie. Bo jak już wcześniej pisałam starania w tym miesiącu to była istna tragedia. Moj na półgwizdku ale jak się okazało wystarczył jednen, ale wariot
Dziś byłam na wizycie. Jest pęcherzyk ponad 5 mm (chyba 5,7mm) beta z wczoraj 2230. Orientujecie się kiedy zarodek może byc widoczny?
Bo oczywiście mam schiza. Odetchłam bo wiem, że to nie ciąża pozamaciczna, ale teraz stresuje się pustym jajem...ehhhh
Kaira
A jakie dawki clexane brałaś?
Nafoczka
A jak przyjęli radosną nowinę
Strawbelka
Rozumiem, ze się rozgrzewasz
Arda, Susana
&&&&
Ja w tym cyklu myślałam, że lipa będzie. Bo jak już wcześniej pisałam starania w tym miesiącu to była istna tragedia. Moj na półgwizdku ale jak się okazało wystarczył jednen, ale wariot
Dziś byłam na wizycie. Jest pęcherzyk ponad 5 mm (chyba 5,7mm) beta z wczoraj 2230. Orientujecie się kiedy zarodek może byc widoczny?
Bo oczywiście mam schiza. Odetchłam bo wiem, że to nie ciąża pozamaciczna, ale teraz stresuje się pustym jajem...ehhhh
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lumia...u mnie 5 tyg i 3 dni tez nie było zarodka tylko pęcherzyk ciążowy (miał wtedy 14 mm) z pecherzykiem zoltkowym. I tutaj bardzo duże znaczenie miała podobno obecność tego pęcherzyka zoltkowego, bo jeśli on jest to nie będzie pustego jaja. Zarodek z bijącym serduszkiem pierwszy raz widziałam jak było 6 tyg i 4 dni. Musisz czekać cierpliwie ;-). Mówił.Coś Tobie gin o pecherzyku zoltkowym? choć jeśli u Ciebie pęcherzyk jeszcze malutki to mogło nie być widać
Co do clexane to ja biorę 0,4 oraz encorton 10 mg oprocz tego oczywiście acard, kwas foliowy, luteine dowcipna 3x1 i duphaston 3x1.
A Ty jakie bierzesz leki?
A Ty jakie bierzesz leki?
Doris
Nic nie mówił o pęcherzyku żółtkowym. Powiedział tylko, że wszystko jast w normie tzm wielkość pęcherzyka zgodna z betą. U mnie licząć od owulacji to dziś 2 tydz i 6 dni, od ostatniej @ 3tyg 6 dni w ogole nie wiem jak liczyć tą ciąże bo owu była w 7 dc
Biorę clexane 0,4, acard75, encorton 7,5; duphaston 2x1; liteina dopochwowa 2x1 (100); febidon + kwas foliowy ot taki dobrobyt
Choć nie ukrywam, że troszkę mnie korci podnieść encorton na 10mg...
Nic nie mówił o pęcherzyku żółtkowym. Powiedział tylko, że wszystko jast w normie tzm wielkość pęcherzyka zgodna z betą. U mnie licząć od owulacji to dziś 2 tydz i 6 dni, od ostatniej @ 3tyg 6 dni w ogole nie wiem jak liczyć tą ciąże bo owu była w 7 dc
Biorę clexane 0,4, acard75, encorton 7,5; duphaston 2x1; liteina dopochwowa 2x1 (100); febidon + kwas foliowy ot taki dobrobyt
Choć nie ukrywam, że troszkę mnie korci podnieść encorton na 10mg...
reklama
No widzisz, jak w normie to musisz poczekać, u mnie ciąża była starsza niż Twoja. Będziesz badać jeszcze betę? Kiedy masz kolejna wizytę?
Podziel się: