reklama
Przepraszam, że znów o sobie tylko piszę, ale mam pytanie czy słyszałyście o słabo skręconej pępowinie? Mój lekarz powiedział, że właśnie taką mam, do 20 tygodnia podobno się jeszcze może skręcić, ale trochę mnie to przeraziło.:-(
Gosiu ja niestety nic na ten temat Ci nie pomogę :-/ ale za to gratuluję Dziewczynki :-) sama będę miała chłopca,ale wszystkie dziewczęce ubrania puerwsze w oko zawsze mi wpadają i z pewnością jest ich więcej :-)
Kurcze,ale ta Twoja ciąża leci, bynajmniej mi :-)
U mnie wyprawka chyba już przyszykowana, torby spakowane czekają...dziś 37t5d. Marzy mi się data 15.12.2015, ale ja ti sobie mogę dużo chceciec
Coraz bardziej obawiam się porodu, jak to będzie, czy dam radę...no ale muszę ;-) tylko mam nadzieję,że mój Mąż będzie pod ręką, bo istotnie dużo pracuje i więcej go nie ma niż jest...eh
Sykatynka a co tam u Ciebie? Chyba mnie gonisz co nie? :-)
Pozdrawiam całą resztę Dziewczyn! :-)
Kurcze,ale ta Twoja ciąża leci, bynajmniej mi :-)
U mnie wyprawka chyba już przyszykowana, torby spakowane czekają...dziś 37t5d. Marzy mi się data 15.12.2015, ale ja ti sobie mogę dużo chceciec
Coraz bardziej obawiam się porodu, jak to będzie, czy dam radę...no ale muszę ;-) tylko mam nadzieję,że mój Mąż będzie pod ręką, bo istotnie dużo pracuje i więcej go nie ma niż jest...eh
Sykatynka a co tam u Ciebie? Chyba mnie gonisz co nie? :-)
Pozdrawiam całą resztę Dziewczyn! :-)
Apolinka, alez ten czas leci! Spokojnego porodu. Niech wszystko pojdzie sprawnie i bezpiecznie a potem juz tylko bedziesz sie cieszyc malenstwem
Gosia, nie slyszalam o czyms taki wiec nie pomoge.
Susana, jest co wspominac
Gosia, nie slyszalam o czyms taki wiec nie pomoge.
Susana, jest co wspominac
G
Gość
Gość
Arda to moze teraz bedzie powtorka z rozrywki, kto wie... Swieta to przeciez magiczny czas
G
Gość
Gość
Dziewczyny zazdroszcze tych brzuszkow i zycze lekkiego porodu! Mam nadzieje ze i ja doczekam sie w koncu tego upragnionego brzuszka...
reklama
G
Gość
Gość
Arda ja dopiero za tydzien we wtorek
Podziel się: