reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka ..no to zbieraj siły...!!!

Arda widzę że przywołałam wspomnienia...już niedługo i ty będziesz tulić swoje maleństwo .

reklama
Przepraszam, że znów o sobie tylko piszę, ale mam pytanie czy słyszałyście o słabo skręconej pępowinie? Mój lekarz powiedział, że właśnie taką mam, do 20 tygodnia podobno się jeszcze może skręcić, ale trochę mnie to przeraziło.:-(

Gosiu ja niestety nic na ten temat Ci nie pomogę :-/ ale za to gratuluję Dziewczynki :-) sama będę miała chłopca,ale wszystkie dziewczęce ubrania puerwsze w oko zawsze mi wpadają i z pewnością jest ich więcej :-)
Kurcze,ale ta Twoja ciąża leci, bynajmniej mi :-)
U mnie wyprawka chyba już przyszykowana, torby spakowane czekają...dziś 37t5d. Marzy mi się data 15.12.2015, ale ja ti sobie mogę dużo chceciec :p
Coraz bardziej obawiam się porodu, jak to będzie, czy dam radę...no ale muszę ;-) tylko mam nadzieję,że mój Mąż będzie pod ręką, bo istotnie dużo pracuje i więcej go nie ma niż jest...eh

Sykatynka a co tam u Ciebie? Chyba mnie gonisz co nie? :-)

Pozdrawiam całą resztę Dziewczyn! :-)

Apolinka życzę Ci szczęśliwego rozwiazania, cudownie, że na Święta będziesz tulić maleństwo.
Gosiu ja niestety też nic nie wiem na temat skrętu pepowiny, a wybierasz się w tym roku do Dubrawskiego jeszcze?

Apolinka, alez ten czas leci! Spokojnego porodu. Niech wszystko pojdzie sprawnie i bezpiecznie :) a potem juz tylko bedziesz sie cieszyc malenstwem :)

Gosia, nie slyszalam o czyms taki wiec nie pomoge.

Susana, jest co wspominac ;)

Dziewczyny zazdroszcze tych brzuszkow i zycze lekkiego porodu! Mam nadzieje ze i ja doczekam sie w koncu tego upragnionego brzuszka...

reklama
Do góry