reklama
susana
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam .Byłam u gin. na monit.No i.......pęchol pękł!!uffff
Nie ma go ,jest ciałko ż.czyli owu.była .Gin mówi że chyba progesteron mały bo endometrium 7,6 .Dolna granica .Dostałam Dufhaston .W piątek beta.No to na tyle by było w tym temacie .
Agnieszka trzymam kciuki za twoją piękną owulację.Życzę ci z grubej rury: trzech pięknych , dorodnych pęcherzyków...!!!!
No i jeszcze muszę podziękować i ucałować za doping dla mnie!!!!
Oczywiście miałyście rację .
Nie ma go ,jest ciałko ż.czyli owu.była .Gin mówi że chyba progesteron mały bo endometrium 7,6 .Dolna granica .Dostałam Dufhaston .W piątek beta.No to na tyle by było w tym temacie .
Agnieszka trzymam kciuki za twoją piękną owulację.Życzę ci z grubej rury: trzech pięknych , dorodnych pęcherzyków...!!!!
No i jeszcze muszę podziękować i ucałować za doping dla mnie!!!!
Oczywiście miałyście rację .
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana...super, tak mysłałam że pęchol pęknie. Z czemu tak wcześnie chcesz zrobić betę? Zagnieżdżenie może nastąpić nawet po 12 dniach od owu i dopiero potem zaczyna wzrastać beta. Wyjdzie ujemna i będziesz się niepotrzebnie stresować
G
Gość
Gość
Susana super!
G
Gość
Gość
Dziewczyny ja Wam mowie ze Susana za 2 tyg bedzie nam pisac jak jej beta rosnie
Satchma
Zaciekawiona BB
Lilia, właśnie zbieram dokumentację. Pojechałam nawet po karte do lekarza. Tam niestety recepcjonistki wyprowadziły mnie z równowagi głupimi tekstami... Szkoda gadać. Myślałam, że już wracam do równowagi, ale jednak nie. Mały impuls i nie kontroluję swoich reakcji ciekawe kiedy hormony sie uspokoja... pomijam już fakt, że lekarz nie oddał mi moich wyników badań bo mu sie zapomniało.... Ale jutro nowy lekarz wiec staram sie nastroic optymistycznie
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana...jak w niedzielę powinnaś dostać @ skoro dopiero wczoraj lub przedwczoraj miałaś owu??? Dolicz jakieś 12-14 dni od owu. Ty chyba liczysz taki normalny cykl kiedy powinnaś mieć owu już dawno, a nie dopiero teraz. Bo jeśli owu była przedwczoraj, a mówisz że @ masz miec w niedzielę czyli Twoja faza lutealna by miała ok 7-8 dni a to o wiele za mało.
Ostatnia edycja:
Podziel się: