reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Właśnie wróciłam .Byłam u gin. na monit.No i.......pęchol pękł!!uffff
Nie ma go ,jest ciałko ż.czyli owu.była .Gin mówi że chyba progesteron mały bo endometrium 7,6 .Dolna granica .Dostałam Dufhaston .W piątek beta.No to na tyle by było w tym temacie .

Agnieszka trzymam kciuki za twoją piękną owulację.Życzę ci z grubej rury: trzech pięknych , dorodnych pęcherzyków...!!!!

No i jeszcze muszę podziękować i ucałować za doping dla mnie!!!!
Oczywiście miałyście rację .

Susana...super, tak mysłałam że pęchol pęknie. Z czemu tak wcześnie chcesz zrobić betę? Zagnieżdżenie może nastąpić nawet po 12 dniach od owu i dopiero potem zaczyna wzrastać beta. Wyjdzie ujemna i będziesz się niepotrzebnie stresować

Lilia, właśnie zbieram dokumentację. Pojechałam nawet po karte do lekarza. Tam niestety recepcjonistki wyprowadziły mnie z równowagi głupimi tekstami... Szkoda gadać. Myślałam, że już wracam do równowagi, ale jednak nie. Mały impuls i nie kontroluję swoich reakcji :( ciekawe kiedy hormony sie uspokoja... pomijam już fakt, że lekarz nie oddał mi moich wyników badań bo mu sie zapomniało.... Ale jutro nowy lekarz wiec staram sie nastroic optymistycznie :)

reklama
Susana...jak w niedzielę powinnaś dostać @ skoro dopiero wczoraj lub przedwczoraj miałaś owu??? Dolicz jakieś 12-14 dni od owu. Ty chyba liczysz taki normalny cykl kiedy powinnaś mieć owu już dawno, a nie dopiero teraz. Bo jeśli owu była przedwczoraj, a mówisz że @ masz miec w niedzielę czyli Twoja faza lutealna by miała ok 7-8 dni a to o wiele za mało.

Ostatnia edycja:
Do góry