reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny ja też jak bede w ciazy ( jak się uda ) planuję nic nikomu nie mowić a że mieszkam w Uk to jakoś się uda ;) .
Nafoczka jesli nie jesteś jeszcze gotowa na pokazanie nam zdjecia maleństwa to poprostu tego nie rob ;) my jestesmy cierpliwe i jak bedziesz gotowa to bardzo prosimy o okazanie tego pięknego cudu ;)

Susana dla ciebie mega duze kciuki i za reszte dziewczyn , aby świąteczna aura i magiczna atmosfera wam dopisała !!!!

Arda szalona.Jutro na monit .jak się okaże że pęchol pękł to muszę włączyć enc.i clex. bo przerwałam jak się okazało że pęchol taki wielki.
A ty który masz dc dzisiaj?

13dc, dopiero część starankowa skończona więc szmaaaat czasu do testowania :) Ale do Clexane i Acardu wróciłam w czwartek :) No a w piatek wlewik!

Arda to nam się owu razem wyrównały .Ty masz 13 a ja 19 ale u mnie w piątek pęcherzyk był jeszcze więc jeśli pękł to albo w piątek wieczó albo wczoraj albo dziś.

Dziewczyny, piszę z tel, więc się do wszystkiego nie odniosę, ale w temacie nie mówienia to chyba jestem mistrzem. W środę zaczynamy 24tc, a moi wspolpracownicy nadal nie wiedzą, a nawet paru dość bliskich znajomych. Rodzina najbliższa i jedna przyjaciółka wiedzieli od początku, a reszta dopiero po 20tc. Wczesniej ludzie widzieli ile tabletek łykam i zbywalam pytania tym, że mam problemy immunologiczne. Nikt nic z tego nie rozumiał, więc nie dopytywal i jak znilnelam z pracy to na początku tłumaczyli to tym, a teraz pewnie się domyslalają.

Bardzo proszę o pomoc Mamuśki. Jak przygotować się do badania cukrzycy ciążowej? Nie spytalam lekarki, a robię w piątek.

Dziewczyny coś mi się przypomniało! Przepraszam, że wyskakuje jak Filip z konopii, ale to ważne. Jeśli jesteś wierząca to przeczytaj to co napiszę.
Rok temu usłyszałam o tym dniu w kościele, a mianowicie 8 - ego grudnia jest dzień Niepokalanego Poczęcia oraz o godz 12 jest godzina łaski. Rok temu pojechałam do kościoła modlić się o drugie dziecko. Modlilam się o ciążę o jej donoszenie, za naszych przyjaciół którzy rok się starali o mojego syna by ustąpiła mu alergia. 18 grudnia okazało się, że jestem w ciąży. Właściwie 19 - tego ale dzień wcześniej miałam plamienie. Nawet tu o tym rozmawialysmy. Niespodziewałam, bo w tym cyklu nie czułam owulacji, a zawsze czuje, to był trzeci cykl starań, a już się zaczynałam martwić, bo poza Frankiem, gdzie musiałam wspomagać owu, to inne ciążę zachodziły od razu. Nasi znajomi zaciazyli, w Wigilię robili test. Mojemu synkowi nie minęła alergia, ale skórka na tyle się uspokoiła, że może nosić krótki rękaw i smaruje Go tylko 2x dziennie. Nie chce sobie przypisywać ciąży naszych przyjaciół. Ale to wszystko same widzicie ma sens. Ja o tym zapomnialam. W całym tym ferworze czy sue uda czy znowu poronie, zapomniałam. W ten dzień w tym kościele można było przystąpić do duchowej adopcji. Wzięłam w modlitwe jedno dzieciątko i zakończyłam adopcje 8 września, prawie 3 tygodnie po narodzinach mojego drugie Cudu.
Jeśli wierzysz poczytaj o tym.

Przepraszam za taki chaotyczny wpis. Wrzucam krótkie info

Załączniki

• 1449440874838.jpg
    1449440874838.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Espa przez trzy dni zdrowa dieta, najlepiej taka cukrzycowa. Chyba ci wysłałam kiedyś. Trzeba być na czczo oczywiście, czasami można wcisnąć sok z cytryny. Warto mieć kogoś ze sobą, bo możesz sue gorzej poczuć.
Gratuluję 24 tc ☺

Do góry