reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Właśnie wróciłam .Byłam u gin. na monit.No i.......pęchol pękł!!uffff
Nie ma go ,jest ciałko ż.czyli owu.była .Gin mówi że chyba progesteron mały bo endometrium 7,6 .Dolna granica .Dostałam Dufhaston .W piątek beta.No to na tyle by było w tym temacie .

Agnieszka trzymam kciuki za twoją piękną owulację.Życzę ci z grubej rury: trzech pięknych , dorodnych pęcherzyków...!!!!

No i jeszcze muszę podziękować i ucałować za doping dla mnie!!!!
Oczywiście miałyście rację .

Susana...super, tak mysłałam że pęchol pęknie. Z czemu tak wcześnie chcesz zrobić betę? Zagnieżdżenie może nastąpić nawet po 12 dniach od owu i dopiero potem zaczyna wzrastać beta. Wyjdzie ujemna i będziesz się niepotrzebnie stresować

Lilia, właśnie zbieram dokumentację. Pojechałam nawet po karte do lekarza. Tam niestety recepcjonistki wyprowadziły mnie z równowagi głupimi tekstami... Szkoda gadać. Myślałam, że już wracam do równowagi, ale jednak nie. Mały impuls i nie kontroluję swoich reakcji :( ciekawe kiedy hormony sie uspokoja... pomijam już fakt, że lekarz nie oddał mi moich wyników badań bo mu sie zapomniało.... Ale jutro nowy lekarz wiec staram sie nastroic optymistycznie :)

reklama
Susana...jak w niedzielę powinnaś dostać @ skoro dopiero wczoraj lub przedwczoraj miałaś owu??? Dolicz jakieś 12-14 dni od owu. Ty chyba liczysz taki normalny cykl kiedy powinnaś mieć owu już dawno, a nie dopiero teraz. Bo jeśli owu była przedwczoraj, a mówisz że @ masz miec w niedzielę czyli Twoja faza lutealna by miała ok 7-8 dni a to o wiele za mało.

Ostatnia edycja:
Do góry