reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Plastulinka - i ja trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i aby to była przyczyna poronień, a dalej żeby poszło jak u Kitki. Dawaj znać Kochana jak będziesz coś wiedziała.

Nafoczka - mam nadzieję, że wizyta udana. Na pewno warto abyś miała kogoś zaufanego w okolicy.

Esperanza- ja połówkowe mam w środe, więc już lada dzień:)

wróciłam uffff
Kropeczek jest, to najważniejsze! Pęcherzyk kilkakrotnie "chciał się podzielić na dwa" ale ostatecznie P. dok. znalazła jedną Kruszynke. Okazało się, ze strach ma wielkie oczy, P. doktor słyszała o dok. Przybycieniu i podtrzymała jego leczenie a co najważniejsze nie miała mi za złe, że zwiałam od niej. Niestety ani ona, ani dok. P clexanu nie dadzą mi na zniżkę więc mam dylemat jak to ugryźć i do sterydu ma inne podejście- bo sama zagadała. Pytałam o USG, to przyjmuje się że optymalna częstotliwość to nie częściej niż 2 tyg. Kazała mi przyjść 04.12 ale, że mam P. 05.12 to póki co pojade jeszcze do niego.

Plastulinko, kciuki mocno zaciskamy!
Portia, Kinga dzieki, że pytacie. U mnie ok. Samopoczucie dobre, brzuszek juz wyskoczył. Mam wrazenie, ze czuje juz ruchy ( 16 tc skończony). 10.12 mam połówkowe i sie troche stresuje.
Z samopoczuciem psychicznym tez lepiej. Jakos po wynikach NIFTY zaczelam w koncu sie cieszyć i przestałam widzieć tylko czarne scenariusze.
Jedyne co mnie martwi to odstawienie metforminy po 23 tyg. Czy jest na forum ktoś kto brał cała ciąże?
Sykatynka jak u Ciebie? To juz chyba 30 tydzien?

palstulinka na pewno bedzie wszystko dobrze moze to gruczolak zwykly..

dziewczyny nie mialam czasu was czytac za bardzo pozniej nadrobie. Byłam u gina mam pecherzyk dopiero 14 ,5mm wiec jeszcze czekamy na owulacje. Mam wyniki badan

"na podstawie oceny cytogenetycznej limfocytów T krwi obwodowej stwierdzono prawidłowy kariotyp meski " i zenski tak samo.

co to sa limfocyty t?ktos sie orientuje o co tu chodzi?

reklama
Nafoczka, no brawa dla Was :)

Fondie, Ktory masz dc?
9dc jesli liczac od krwawienia 13 liczac od dnia plamienia.

rozmawiamo nk powiedzial, cos o autosupresji czy cos tam nie wiem nie rozumialam go ale powiedzial, że steryd 20 musi byc a do tego wymusialm na nim utrogestan po tym jak peknie pecherzyk bo teraz jade w czwartek zobaczyc co i jak:)

Do góry