reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka super.uspokoiłaś się już trochę?

Fondie to ty strasznie długo te plamienia nasz przed miesiączką .4 dni? Pęcherzyk rośnie. około 2 mm na dobę.A heparynę będziesz brać? Od którego dc ten encorton w takiej dawce?

Adra jak u ciebie ?

Pozdrawiam ciężarówki grubaski .!!

Ostatnia edycja:
reklama
Nafoczka super.uspokoiłaś się już trochę?

Fondie to ty strasznie długo te plamienia nasz przed miesiączką .4 dni? Pęcherzyk rośnie. około 2 mm na dobę.A heparynę będziesz brać? Od którego dc ten encorton w takiej dawce?

Adra jak u ciebie ?
no włąsnie pierwszy raz miałam takie długie dlatego "wymusiłam" utrogestan po owulacji. Tak heparyna i ecorton od 10dpo znow wtedy mam robic test i wlaczyc. pewnie w poniedziałek tez podjade zobaczyc czy pekl.

wróciłam uffff
Kropeczek jest, to najważniejsze! Pęcherzyk kilkakrotnie "chciał się podzielić na dwa" ale ostatecznie P. dok. znalazła jedną Kruszynke. Okazało się, ze strach ma wielkie oczy, P. doktor słyszała o dok. Przybycieniu i podtrzymała jego leczenie a co najważniejsze nie miała mi za złe, że zwiałam od niej. Niestety ani ona, ani dok. P clexanu nie dadzą mi na zniżkę więc mam dylemat jak to ugryźć i do sterydu ma inne podejście- bo sama zagadała. Pytałam o USG, to przyjmuje się że optymalna częstotliwość to nie częściej niż 2 tyg. Kazała mi przyjść 04.12 ale, że mam P. 05.12 to póki co pojade jeszcze do niego.

napisz prosze jakie dr Przybycien przepisywał ci leki w czasie po owulaacji?
Ja biore luteine, duphaston i steryd metypred 8 mg. Mam stwierdzona mutacje MTHR i zastanawiam sie czy juz teraz nie powinnam brac np acard ? Dr stwierdził ze da mi cos czasie ciazy np clexane. Mam jeszcze graniczne ANA ale np homocysteine w normie czyli 5,2 Jak myślisz ?;)

Susana, do mnie wlasniw dotarla @ takze od jutra rozpoczynam nowy cykl. No a nowy cykl to nowe nadzieje :) kupie sobie wytrawne winko, bede saczyc wieczorami dla relaksji i ladnego endo hehe.

A ja widzicie jak plamien w naturalnym cyklu nie mam tak biorac Duphaston plamie juz od czwartku wlasciwie - wariatkowo?

No tak naprawdę tego to nie wiemy kiedy zajdziemy..I ten steryd będziemy brać ciągle w drugiej piłowie cyklu .Ciekawe ile tak można?

reklama
Do góry