reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Plastulinka - i ja trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i aby to była przyczyna poronień, a dalej żeby poszło jak u Kitki. Dawaj znać Kochana jak będziesz coś wiedziała.

Nafoczka - mam nadzieję, że wizyta udana. Na pewno warto abyś miała kogoś zaufanego w okolicy.

Esperanza- ja połówkowe mam w środe, więc już lada dzień:)

wróciłam uffff
Kropeczek jest, to najważniejsze! Pęcherzyk kilkakrotnie "chciał się podzielić na dwa" ale ostatecznie P. dok. znalazła jedną Kruszynke. Okazało się, ze strach ma wielkie oczy, P. doktor słyszała o dok. Przybycieniu i podtrzymała jego leczenie a co najważniejsze nie miała mi za złe, że zwiałam od niej. Niestety ani ona, ani dok. P clexanu nie dadzą mi na zniżkę więc mam dylemat jak to ugryźć i do sterydu ma inne podejście- bo sama zagadała. Pytałam o USG, to przyjmuje się że optymalna częstotliwość to nie częściej niż 2 tyg. Kazała mi przyjść 04.12 ale, że mam P. 05.12 to póki co pojade jeszcze do niego.

Plastulinko, kciuki mocno zaciskamy!
Portia, Kinga dzieki, że pytacie. U mnie ok. Samopoczucie dobre, brzuszek juz wyskoczył. Mam wrazenie, ze czuje juz ruchy ( 16 tc skończony). 10.12 mam połówkowe i sie troche stresuje.
Z samopoczuciem psychicznym tez lepiej. Jakos po wynikach NIFTY zaczelam w koncu sie cieszyć i przestałam widzieć tylko czarne scenariusze.
Jedyne co mnie martwi to odstawienie metforminy po 23 tyg. Czy jest na forum ktoś kto brał cała ciąże?
Sykatynka jak u Ciebie? To juz chyba 30 tydzien?

palstulinka na pewno bedzie wszystko dobrze moze to gruczolak zwykly..

dziewczyny nie mialam czasu was czytac za bardzo pozniej nadrobie. Byłam u gina mam pecherzyk dopiero 14 ,5mm wiec jeszcze czekamy na owulacje. Mam wyniki badan

"na podstawie oceny cytogenetycznej limfocytów T krwi obwodowej stwierdzono prawidłowy kariotyp meski " i zenski tak samo.

co to sa limfocyty t?ktos sie orientuje o co tu chodzi?

reklama
Nafoczka, no brawa dla Was :)

Fondie, Ktory masz dc?
9dc jesli liczac od krwawienia 13 liczac od dnia plamienia.

rozmawiamo nk powiedzial, cos o autosupresji czy cos tam nie wiem nie rozumialam go ale powiedzial, że steryd 20 musi byc a do tego wymusialm na nim utrogestan po tym jak peknie pecherzyk bo teraz jade w czwartek zobaczyc co i jak:)

Do góry