plastulinka
Fanka BB :)
Dziewczyny umowilam się do Dubrawskiego. Boję się ryzykować kolejny raz. A tak właściwie to mój mąż powiedział że nie chce kolejny raz próbować w ciemno. Powiedział mi wczoraj ze chce żeby to była nasza ostatnia próba przed wizytą w OA. I ze nie chce mnie już widzieć ciągle smutnej i zaplakanej. Może leczenie będzie kosztowne ale przynaniej będę wiedziała na czym stoję. Z Litmanowicza rezygnuje bo w tym miesiącu jedzie na urlop a ja nie chce czekać kolejnych miesięcy.
Mała czarna- ja też proponuje wizytę u lekarza najpierw. Do Dubrawskiego jest bardzo krótki czas oczekiwania. Pani z recepcji powiedziała że może być nawet dziś. Umowilam się na czwartek.narazie nie robię żadnych badań.
Dziewczyny od Dubra- te badania które zleca można robić tego samego dnia U niego w gabinecie czy trzeba się umawiać?Od razu na pierwszej wizycie da skierowanie, bo słyszałam różne info na ten temat
Mała czarna- ja też proponuje wizytę u lekarza najpierw. Do Dubrawskiego jest bardzo krótki czas oczekiwania. Pani z recepcji powiedziała że może być nawet dziś. Umowilam się na czwartek.narazie nie robię żadnych badań.
Dziewczyny od Dubra- te badania które zleca można robić tego samego dnia U niego w gabinecie czy trzeba się umawiać?Od razu na pierwszej wizycie da skierowanie, bo słyszałam różne info na ten temat