reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ddziewczyny! Dziś 22 dzień cyklu. Zrobiłam test i są 2 kreski. Druga słabiej widoczna ale na pewno jest! Wiem że jestem głupia że tak wcześnie robię testy ślę tak już mam :)
Jutro pójdę po receptę na clexane.
Karpidlaczku cały czas mam Cię w głowie. Święta Rita dowiedziała się już O tobie i pędzi się wstawić za twoim malenstwem!

Karpidlak ja mam to samo, bedzie dobrze!

Plastulinka 22dc i juz pozytyw. Wow. Trzymam kciuki i niesmialo gratuluje&&& bete robisz?

A ja po staremu, ze tak powiem. Plamienia jak byly tak sa. Raz malutkie, potem z rana wiecej. Poleguje sobie. Dzisiaj ma przyjdc detektor wiec zobaczymy co to warte;)
Jednego dnia jestem pelna nadziei i mysle o przyszlosci, nastepnego umieram ze strachu.
A dziewczynki, ktore biora encorton rzuccie okiem na ponizsze info o wycofaniu 2 partii Seria Encortonu wycofana ze sprzedaży. Decyzja GIF - Medonet.pl

Bhcg zrobię chyba w czwartek.jutro pójdę do mojego starego gina i powiem jaka jest sprawa i powinien mi dacie clexane.
Karpidlaczku dobrze że z dzidzia jest ok, to najwaznejsze.

reklama
Karpidlak kochana trzymam kciuki za malucha, najważniejsze ze serducho bije, będzie dobrze!
Od razu odpowiem ci na pytanie o dietę - spokojnie możesz sobie pozwolić na ig do 55, węglowodany złożone są w twojej diecie też bardzo potrzebne! Kaszę, maka razową, brązowy ryż, chleb pełnoziarnisty ze sprawdzonego źródła lub zrobiony własnoręcznie - nie możesz odstawić wegli całkowicie bo ich potrzebujesz!
Plastulinka - nieśmiałe gratki, oby się potwierdziło!
A ja wyladowalam na antybiotyku bo mam jakieś bakterie i w posiewie z moczu i w posiewie z dróg płciowych... Trochę się tym przestraszylam bo gdzieś czytałam ze to może prowadzić do jakichś problemów z szyjka... Ale mam nadzieję że wykrylismy to w porę i szybko wylecze....

Do góry