reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ddziewczyny! Dziś 22 dzień cyklu. Zrobiłam test i są 2 kreski. Druga słabiej widoczna ale na pewno jest! Wiem że jestem głupia że tak wcześnie robię testy ślę tak już mam :)
Jutro pójdę po receptę na clexane.
Karpidlaczku cały czas mam Cię w głowie. Święta Rita dowiedziała się już O tobie i pędzi się wstawić za twoim malenstwem!

Karpidlak ja mam to samo, bedzie dobrze!

Plastulinka 22dc i juz pozytyw. Wow. Trzymam kciuki i niesmialo gratuluje&&& bete robisz?

A ja po staremu, ze tak powiem. Plamienia jak byly tak sa. Raz malutkie, potem z rana wiecej. Poleguje sobie. Dzisiaj ma przyjdc detektor wiec zobaczymy co to warte;)
Jednego dnia jestem pelna nadziei i mysle o przyszlosci, nastepnego umieram ze strachu.
A dziewczynki, ktore biora encorton rzuccie okiem na ponizsze info o wycofaniu 2 partii Seria Encortonu wycofana ze sprzedaży. Decyzja GIF - Medonet.pl

Bhcg zrobię chyba w czwartek.jutro pójdę do mojego starego gina i powiem jaka jest sprawa i powinien mi dacie clexane.
Karpidlaczku dobrze że z dzidzia jest ok, to najwaznejsze.

reklama
Karpidlak kochana trzymam kciuki za malucha, najważniejsze ze serducho bije, będzie dobrze!
Od razu odpowiem ci na pytanie o dietę - spokojnie możesz sobie pozwolić na ig do 55, węglowodany złożone są w twojej diecie też bardzo potrzebne! Kaszę, maka razową, brązowy ryż, chleb pełnoziarnisty ze sprawdzonego źródła lub zrobiony własnoręcznie - nie możesz odstawić wegli całkowicie bo ich potrzebujesz!
Plastulinka - nieśmiałe gratki, oby się potwierdziło!
A ja wyladowalam na antybiotyku bo mam jakieś bakterie i w posiewie z moczu i w posiewie z dróg płciowych... Trochę się tym przestraszylam bo gdzieś czytałam ze to może prowadzić do jakichś problemów z szyjka... Ale mam nadzieję że wykrylismy to w porę i szybko wylecze....

Do góry