reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Plastulinko duphaston nie podniesie Ci wyników progesteronu, on nie wychodzi w badaniach, możesz spokojnie wziąć. Tylko luteina podnosi. Mnie też dość porządnie boli jajnik podczas owulacji, a w cyklu w którym zaszłam w ciążę, to z bólu nie mogłam chodzić, to dobry znak!
P.S. Apropos owulacji, czy to możliwe, żebym dostała w 7 tygodni po porodzie? Za pierwszym razem dostałam okres po 14 miesiącach, a teraz już czuję jajniki pomimo karmienia :szok: Nawet w poradni NPR przed ślubem mówili, że to niemożliwe w tak krótkim czasie.
Swoją drogą świetne te wizyty w poradni NPR: ja w 9 miesiącu czwartej ciąży, a pani jakby nigdy nic rozprawia o badaniu śluzu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć ;)
Raptusku, jeśli już nie bierzesz to podeślij, spróbuje mimo wszystko jeszcze tak ;)
GosiaS, przepisał na stymulacje lamette i ovitrale, potem po owulacji dupka i lutke i estreva żel na endo.
Metke bede brać póki mam, a potem przestane bo nikt u mnie nie widzi IO (Jerzak by na pewno zobaczyła:) chyba, że coś dosłownie wyżebram ;-)

Plastulinko ja mam brac i dupka i lutke po owu, potem zrobić bete i albo brać dalej albo odstawić, zeby przyszła @ a co do bólu jajnika- bardzo się zdziwiłam, bo teoretycznie powinnam miec teraz z lewego i tak mnie boli a doktorek mówi, ze w prawym jest dominujace jajeczko (w lewym pięć malusich)- więc ból jajnika chyba nie do końca jest wyznacznikiem

dziś idzie w ruch ovitrale, a jutro... :rofl2:

Ostatnia edycja:
Ewa, ja tez sie w poradni usmialam. Bylismy z para w ciazy z drugim dzieckiem, a pani z poradni - nic sie nie stalo haha :) ale fakt, u nas to po lebkach traktuja, bo w 45minut to niewiele mozna zrobic :)

Nafoczka, powodzenia w starankach :)

Poziomka, u mnie tz nk, ale leczenie inne. Witaj :)

Ja lutke bralam od 3 dnia po owu. Ciekawe co Janosz zaproponuje.

Arda no wlasnie inne leczenie,tak sobie czytam Wasze forum od wczoraj i widze ze macie wlewy i inne dodatkowe leki,mi lekarka przepisala tylko dexamethason.
Staramy sie z mezem od ponad 6 lat,jestesmy po nie udanej inseminacji,2 in vitro ciaze biochemiczne :-(.
Wykryto u mnie mutacje MTHFR,oraz podwyzszony poziom komorek NK na poziomie 28%.
Mamy 4 mrozaczki i chce byc dobrze przygotowana do nastepnego transferu zeby ich nie stracic.
Bede na biezaco sledzic Wasze wpisy :)
Powodzenia :)

Poziomka, w klinice gdzie sie leczymy jesli sa nieudane in vitro to zapoboegawczo daja wlew nawet jesli nk sa ok. A gdzie Ty sie leczysz? U zwyklego gina? Czy klinika?

Arda nie wiem dokładnie na co dostałam intralipid, chyba na cytometrie przepływowa. Serio nie wiem :(

Nafoczka trzymam dla Ciebie 7 strzykawek clexane jak cos. Udanych bobosexow; )

Kruszka! Świetne okreslenie- bobosexy:) :) :)
Jak wrócę z pracy to wezmę tego dupka dla świętego spokoju.
Jak czytam o waszym leczeniu, O wlewach, szczepionkach i innych dziwach to jestem przerażona ilustracja rzeczy jeszcze nie wiem...
Obserwując Stare wątki mam wrażenie że zachwyt prof Mslinowskim z Łodzi minął. Ciekawe czy to jest tylko moja opinia,czy tak faktycznie jest.

Dziewczyny, a do jakiego IG jadlyscie na diecie? Teoretycznie mowi sie, że do 55 jest niski indeks. Ale ja do 35 długo trzymałam. Jednak teraz mam takie zachcianki, że troche popiscialam.

reklama
Do góry