reklama
Arda - właśnie mi się przypomniało, że kiedyś czekałam na wynik immunofenotypu tylko 3 dni Trzeba dzwonić i pytać. Ja mam nie robić tego dodatkowego badania.
Kardiplak - trzymam kciuki za Twojego maluszka, powodzenia.
sykatynka - czy Ty kiedyś udzielałaś się na wątku "Kto po in vitro"?
Plastulika - życzę wysokiej betki i po cichu gratuluję
Kardiplak - trzymam kciuki za Twojego maluszka, powodzenia.
sykatynka - czy Ty kiedyś udzielałaś się na wątku "Kto po in vitro"?
Plastulika - życzę wysokiej betki i po cichu gratuluję
Ostatnia edycja:
Ok, jestem juz w domu. Mam nakaz leżenia. Krwiak jest mały, ma ok 1 cm. Lekarka mowila, że to stad jest prawdopodobnie krwawienie.
Serducho bije 174 fhr i wiek z OM zgadza sie z usg. Wszystko ok.
Mam brac magnez jesCze i nospe.
W pt ide znów na usg zeby zobaczyć co z tym krwiakiem.
Strasznie sie zestresowałam i myslalam juz o najgorszym.
Dziewczyny, dziekuje za kciuki i modlitwę.
Plastulinka!!!! Ale super
Serducho bije 174 fhr i wiek z OM zgadza sie z usg. Wszystko ok.
Mam brac magnez jesCze i nospe.
W pt ide znów na usg zeby zobaczyć co z tym krwiakiem.
Strasznie sie zestresowałam i myslalam juz o najgorszym.
Dziewczyny, dziekuje za kciuki i modlitwę.
Plastulinka!!!! Ale super
Karpidlak współczuję nerwów, ale najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze. Leż grzecznie. Też uważam, że dietę możesz złagodzić. Należy Ci się coś przyjemnego.
Plastulinka super!
Kwiatuszku jak coś, to mam namiar na metylowaną B12.
Nafoczka dr Przybocień prowadził naszego Koszyczka więc wierzę, że i Tobie dobrał wszystko prawidłowo. Pytałaś go o steryd? Tłumaczył dlaczego masz nie brać?
Plastulinka super!
Kwiatuszku jak coś, to mam namiar na metylowaną B12.
Nafoczka dr Przybocień prowadził naszego Koszyczka więc wierzę, że i Tobie dobrał wszystko prawidłowo. Pytałaś go o steryd? Tłumaczył dlaczego masz nie brać?
plastulinka
Fanka BB :)
Jak tam Karpidlaczku? Leżysz grzecznie? Krwawienie ustalo?
Ja odpoczywam właśnie po ciężkim dniu pracy... Dodatkowo troszkę zdrowie mi szwankuje i muszę podłączyć się mlekiem i miodem.
Buziaczki
Ja odpoczywam właśnie po ciężkim dniu pracy... Dodatkowo troszkę zdrowie mi szwankuje i muszę podłączyć się mlekiem i miodem.
Buziaczki
susana
Fanka BB :)
Karpidlaczku dobrze że fasolka zdrowa.!!!
Plastulinka .trzymam kciuki!!!
Ja po wizycie u Dubrawskiego jestem.Był miły chociaż faktycznie dziwny człowiek z niego.Najpierw półgodzinny wykład mi zrobił z genetyki ale póżniej zbadał.Badania moje pod przymusem zabrał i powiedział że póżniej obejży.Nic mi więcej nie powiedział .następna wizyta za 3 tygodnie może wtedy się coś więcej dowiem bo narazie jestem w punkcie wyjścia....
Plastulinka .trzymam kciuki!!!
Ja po wizycie u Dubrawskiego jestem.Był miły chociaż faktycznie dziwny człowiek z niego.Najpierw półgodzinny wykład mi zrobił z genetyki ale póżniej zbadał.Badania moje pod przymusem zabrał i powiedział że póżniej obejży.Nic mi więcej nie powiedział .następna wizyta za 3 tygodnie może wtedy się coś więcej dowiem bo narazie jestem w punkcie wyjścia....
reklama
Dzięki dziewczyny! Leżę, dzis maz wziął wolne wiec luz. Ale w inne dni bedzie trudniej z moja 3-latka. Teraz jest juz bardzo delikatne plamienie. Mam nadzieje, że przejdzie.
Plastulinka, a Ty jutro na betę? Bede trzymać kciuki!!!!
Plastulinka, a Ty jutro na betę? Bede trzymać kciuki!!!!
Podziel się: