reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Krapidlaczku leż i pachnij wszystko dla dobra babla.
Susana mi też wyników nie oglądał na miejscu tylko na następnej wizycie omawial i dawał plan działania ja jadę chyba 15 października

reklama
Martacha kochana.posłuchałam się ciebie i byłam bardzo grzeczna,dałam mu się wygadać.Chciał mi już dzisiaj badanie AMH robić 200 zł)ale się nie dałam bo mu mówię że mam już to badanie zrobione przy sobie a on że nastepnym razem zrobi swoje )Boję się tylko że będzie mi kaxał wszystkie te badania u niego powtrzać a przecież już za nie bardzo dużo zapłaciłam Napisz mi kotku czy u ciebie jednak odnosił się do badań które zostawiłaś czy nowe u niego robiłaś?

Sykatynka no właśnie pisz u nas częściej!
Susana ja po pierwszej wizycie u dr Dubrawskiego wysłałam mu wszystkie wyniki mailem i mailowo odpowiedział. Zaproponował kilka wariantów badań wg cen. AMH które miałam robione w Diagnostyce uznał i nie musiałam powtarzać, ale MLR już kazał robić jeszcze raz. On raczej liczy się z naszymi portfelami i jeśli powiesz, że wolisz wariant umiarkowany, to na pewno się dostosuje.

Espa, Portia i Kinga_86 jak u Was wyglada to plamienie? Cały czas jest takie samo? Wczoraj miałam juz tylko różowy śluz a w nocy dzis znowu brązowo-czerwona krew.
A odstswialyscie Acard? Jerzakowa zaleca acc optima i cyclo3forte. Nie byłam u niej jeszcze i nie wiem czy brac na własna reke

Susana dr faktycznie przedstawia warianty cenowe bo nie każdego stać by zrobić wszystko moje wyniki przesnalizowal i dał listę co dalej. Ja miałam dosyć chaotyczne te badania bo większość sama sobie zalecalam ale nic z nich nie powtarzałam. Ja akurat zdecydowałam się na watiant badań max . Sporo nas to kosztowało i mam nadzieję że będzie warto. ..

Arda - ja też specjalnie nie pojadę po wynik, odbiorę sobie przy okazji wizyty. Ja zawsze dzwonię i dopytuję się jaki jest wynik.

sykatynka - a co u Ciebie słychać?? Na jakim jesteś etapie??

reklama
Martaha, Gosiu dzięki.Napiszcie proszę czy postawił wam już diagnozy? A leki już jakieś bierzecie czy narazie jeszcze się badacie?

Do góry