reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Krapidlaczku leż i pachnij wszystko dla dobra babla.
Susana mi też wyników nie oglądał na miejscu tylko na następnej wizycie omawial i dawał plan działania ja jadę chyba 15 października

reklama
Martacha kochana.posłuchałam się ciebie i byłam bardzo grzeczna,dałam mu się wygadać.Chciał mi już dzisiaj badanie AMH robić 200 zł)ale się nie dałam bo mu mówię że mam już to badanie zrobione przy sobie a on że nastepnym razem zrobi swoje )Boję się tylko że będzie mi kaxał wszystkie te badania u niego powtrzać a przecież już za nie bardzo dużo zapłaciłam Napisz mi kotku czy u ciebie jednak odnosił się do badań które zostawiłaś czy nowe u niego robiłaś?

Sykatynka no właśnie pisz u nas częściej!
Susana ja po pierwszej wizycie u dr Dubrawskiego wysłałam mu wszystkie wyniki mailem i mailowo odpowiedział. Zaproponował kilka wariantów badań wg cen. AMH które miałam robione w Diagnostyce uznał i nie musiałam powtarzać, ale MLR już kazał robić jeszcze raz. On raczej liczy się z naszymi portfelami i jeśli powiesz, że wolisz wariant umiarkowany, to na pewno się dostosuje.

Espa, Portia i Kinga_86 jak u Was wyglada to plamienie? Cały czas jest takie samo? Wczoraj miałam juz tylko różowy śluz a w nocy dzis znowu brązowo-czerwona krew.
A odstswialyscie Acard? Jerzakowa zaleca acc optima i cyclo3forte. Nie byłam u niej jeszcze i nie wiem czy brac na własna reke

Susana dr faktycznie przedstawia warianty cenowe bo nie każdego stać by zrobić wszystko moje wyniki przesnalizowal i dał listę co dalej. Ja miałam dosyć chaotyczne te badania bo większość sama sobie zalecalam ale nic z nich nie powtarzałam. Ja akurat zdecydowałam się na watiant badań max . Sporo nas to kosztowało i mam nadzieję że będzie warto. ..

Arda - ja też specjalnie nie pojadę po wynik, odbiorę sobie przy okazji wizyty. Ja zawsze dzwonię i dopytuję się jaki jest wynik.

sykatynka - a co u Ciebie słychać?? Na jakim jesteś etapie??

reklama
Martaha, Gosiu dzięki.Napiszcie proszę czy postawił wam już diagnozy? A leki już jakieś bierzecie czy narazie jeszcze się badacie?

Do góry