reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Iris- piękny bobo!buziaki dla Moniczki od cioci Agi!
Ja chwilowo mam dość dzieci:) wróciłam właśnie z wycieczki z moją grupą 5-latkow. Boziuuuu. Nie mam sily paznokciem poruszyć :)
Co do mutacji. Tex słyszałam że mthfr hetero nie ma większego znaczenia. Ja mam mutacje homo więc na pewno jest coś na rzeczy. Pierwsza ciąża trwała najdłużej bo do 9 tygodnia.
Karpidlaczku- trzymam kciuki aby wszystko szybko się uspokoilo.
Nafoczka- za rok to my będziemy takie zdjęcia wstawiać. :*

Kwiatuszku- trzymam kciuki by tak właśnie bylo:* masz bardzo piękny podpis. Wczoraj zwróciłam na niego uwagę i podczas modlitwy nie mogłam przestać o tym myśleć...

dziewczyny prosze o pomoc
siostra ciaza 25 tc dziecko malo ruchliwe wizyta na ip malo wod plodowych ,slabe przeplywy lozyskowe ,dziecko 4 tygodnie mniejsze . lekarze rozkladaja rece mowia ze nie da sie nic zrobic i czekac az plod obumrze :-( Dodam ze do 20 tc ciaza wzorowa .siostra miala amino w 15 tc ze wzgledu na wade nieuleczana pierwszego syna . badanie wyszlo ok

Plastulinka- mnie tez moja 3 latka dzis wymęczyła;)
Ze mna juz troche lepiej, ale staram sie duzo leżeć

Plastulinka- a u Ciebia ta pierwsza ciąża skończyła sie w 9 tyg poronieniem zatrzymanym? U mnie ciąża zatrzymała sie w 8, ale dowiedziałam sie w 12:/

Kwiatuszku- słucham tej piosenki i wyje w łazience żeby mąż nie widział. Jest piękna i w pełni odzwierciedla to co czuję.
Karpidlaczku- serduszka nigdy nie usłyszałam bo byłam w 8 tyg na wizycie i był zarodek bez echa. Tydzień później poszłam na zabieg

reklama
Marlena witaj, potwierdzam to co pisze Raptus. Można dolać wód + acard i heparyna na przepływy.

Warto walczyć zawsze!
olaszymus.jpg

Załączniki

• olaszymus.jpg
    olaszymus.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 78
Do góry