reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda- tak tez robie:) mam nadzieje, że przejdzie.
Co do kwasu i mutacji. Mam zdrowa córkę z pierwszej ciazy. Przed i w trakcie brałam minimalna dawkę kwasu foliowego 0,4. Córka jest zdrowa i swietnie sie rozwija. Jerzak powoedziala, że po prostu miała szczescie, bo przy mojej mutacji (1298c) kwas sie nie wchłania. Wiec co z tego, że go brałam.

reklama
A mnie ten profesor hematalogii powiedział, ze akurat te mutacje o których piszecie ma baaaaardzo duża grupa ludzi i nie ma jakichkowiek dowodów na to, że ma to zły wpływ na ciążę, a tym samym nie ma żadnych zmienionych zalecen dla ciężarnych. Wręcz powiedział, że niepotrzebnie akurat tą mutację robiłam. Wariatkowo.

Monika przesyła wszystkim forumowym ciociom całuski i dziękuje, że byłyście z nami przez ten cały ciężki czas i wspierałyście nas mocno :-)
20150922_094959.jpg

Załączniki

• 20150922_094959.jpg
    20150922_094959.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 78
no i jak tu nie płakać w pracy... ;* wiesz,że ciocia Cię "kocha" i wszystkie formułowe dzidzie!!! (tylko bez podtekstów- ciocia jest wyjątkowo uczuciowym, zwierzęciem stadnym:-D )

ale ja doskonale jeszcze pamietam jak panikowałaś, że nie miałaś @ a tu masz swojego "miesiączka" ;))) no dobra, jakos się otrząsne bo głupio tak ryczeć ;))) śliczna jest ;) ochhhh.... ;* widze, że mama dobrze jeść daje ;)

reklama
Oj daje, daje.... dziecko na sterydach przecież rosło. Ma ponad 1,5 miesiaca i juz 5800... z ciuszków 62 już wyrasta. No ale mama karmi na żądanie a Monia często korzysta ze swojego prawa do cyca.

Do góry