Esperanza86
Fanka BB :)
Dzięki jeszcze raz Kochane! Ja już od początku ciąży sama sobie zaordynowalam lezenie takze o to się nie bojcie tyle tylko, że teraz nie robię jedzenia i nie biorę prysznica 3x dziennie z okazji upałów także włączyłam tryb leń ekstremalny. Co do serduszka to właśnie to, że nie biło miarowo jest problemem + ta wielkość, ale jak lekarz w to Maleństwo nie wierzy to wiadomo, że ja je kocham jeszcze bardziej. Pozostaje się modlić i czekać.
Raptus no masz Ty szczęście , że się odezwalas! Późno, ale Ci wybaczam cieszę się, że jest lepiej i jesteście spokojniejsi! Teraz możemy spać spokojnie.
No i jeszcze donoszony Julek Kruszek i cycowiski oby tylko takie informacje się tu pojawiały! !
Portuśka moja! Ty przeczuwaj dalej Kochana i płyn na tej fali! Daj znać jak wrocisz od doktorka!
Wszystkim pięknej nocy życzę :*
Raptus no masz Ty szczęście , że się odezwalas! Późno, ale Ci wybaczam cieszę się, że jest lepiej i jesteście spokojniejsi! Teraz możemy spać spokojnie.
No i jeszcze donoszony Julek Kruszek i cycowiski oby tylko takie informacje się tu pojawiały! !
Portuśka moja! Ty przeczuwaj dalej Kochana i płyn na tej fali! Daj znać jak wrocisz od doktorka!
Wszystkim pięknej nocy życzę :*