reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kinga moja koleżanka taj miała na usg gin jej powiedział że owulacji raczej nie będzie a jednak była: -) w czerwcu urodziła zdrową córeczkę
Nafoczka będzie dobrze nie ma innej opcji to forum jest po prostu szczęśliwie
Truskaweczko jeśli nas czytasz Ty wiesz czego ci życzę
Pietrucha myślę ściskam mam nadzieję że jeszcze się do nas odezwiesz

Gogac - tyle razy od stycznia myślałam o Pietruszce....

Mogę u Was o coś zapytać? W ciąży brałam Euthyrox. W ciąży któreś z przeciwciał wyszło mi powyżej tysiąca - lekarz stwierdził zapalenie tarczycy. Teraz, po 10 miesiącach na własną rękę skontrolowałam hormony i anty tpo i anty tg. Wszystko jest w normie. To możliwe, że teraz, gdy nie biorę leków jest ok? I jest szansa, że w następnej ciąży nie skoczy znowu?

Nafoczka mnie sie nie wlecze ten czas wcale. Ja jestem szczerze przerazona, ze mija 7 cykl staran a tu ni huhuhu[emoji53]
Kinga po cichu gratuluje&&&
Mysle o Was wszystkich bardzo cieplo ale chyba musze wywalic ta apke z komorki i nie zagladac tu tak czesto bo jakos wcale mi to nie pomaga.
Espa jak tam dzisiaj kochana? Lezysz i sie klimatyzujesz mam nadzieje?

Portia a Wy ten ostatni cykl odpusciliscie czy sie staraliście? Zrobiłaś sobie przerwę z wszystkimi lekami? I jakie ewentualnie plany na następny cykl? Ja czuje mocne uzależnienie od forum:) w otoczeniu nawet najbliżsi choć bardzo nas wspierają często mówią cos co sprawia mi przykrość lub denerwuje.

Nafoczka, nie wiedziałam, że masz synka! Patrząc na Twoja stopkę to jestesmy w bardzo podobnej sytuacji. Ciąża z synkiem była bezproblemowa?
Ja tez sie ciagle pocieszam, że to widocznie nie ten czas jeszcze. Moja córka bardzo absorbująca idzie we wrześniu do przedszkola, wiec moze wtedy sie uda:) Przyrulam staraczki i trzymam kciuki:)

Dzieczyny dzieki sliczne, ze pytacie. Nie odpuscilam koniec koncow tego cyklu. Praca poczeka, a ja i tak nie wierze, ze sie uda skoro do tej pory sie nie udawalo.
Co do nastepnego cyklu to nie wiem...albo pojde do swojego doktorka i kolejny cykl pojdzie pierwszy raz na jakiejs stymulacji albo umowie sie do doktora P. Tak czy owak nastepny cykl to raczej naturals a potem na jakis lekach bo wydaje mi sie, ze jak juz mam owulke to pecherzyk lichy.
A propos czy ktoras z Was brala Castagnus?
Tyle ode mnie bo jakas taka przybita jestem tym wszystkim:(
Espa hop hop!

Karpidlak mój mały tez od września rusza na podbój przedszkola ;)) więc jak widzisz jest wiele wspólnego. W ciąży z Karolem miałam tylko luteine pod język i femibion. TYLE! Był to drugi cykl po poronieniu, czyli jedna @. Wszystkie pięć ciąż było z pierwszego cyklu starań...
Portia, ja też od lutego się skrupulatnie staram i więcej jem tabsów niż dań :))) Nie wiem, może to przez leki? Może coś mi nie służy, a moze po prostu jak mówi doktorek szanse zmalały (po kazdym zabiegu). Doskonale wiem co czujesz... z Nutką sobie piszemy na gg bo ona też już chwilke walczy i też czuje jak my.. Jednak chętnie tu wracam i czytam te wszytkie wasze dobre wieści ;*

U mnie zacznie sie teraz w pracy nie najlepszy czas na planowanie i tak potrwa do marca- czyli oddania bilansów itd, itp. Może jeszcze z miesiąc góra dwa powalcze :(

Pozdrawiam szczególnie mi bliskie Staraczki ale i młode mamy (jak tu trafiłam to pierwsza tura właśnie rodziła a druga ogłaszała dwie kreski :) Potem była trzecia tura: Apolinka, Raptusek, Barbinka, Madzia, Sykatynka... (nie wszystkie dziewczyny pamietam, bo były tez takie co się pojawiały i znikały, sorki)

i nasza Espa, Słońce...?

Kinga będzie dobrze, ja wiem co mówie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam pytanko wczoraj przez cały dzień miałam plamienie. Wieczorem k. 20 troche krwi a dziś już normalna @.
Od dziś czy wczoraj liczyć 1 dc?
Chciałabym podejsc do crio i nie chce nic spierdzielic

Do góry