reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Espa cudownie!
Jeśli miałaś jedno jajeczko do zapłodnienia a wygląda na to, że są dwujajowe, czyli w osobnych łożyskach może to oznaczać, że jajeczko się wcześnie podzielilo. Ja tak miałam w ciąży z Franiem.tylko nam się nie udało. Z drugiej strony ta przykra sytuacja nie zagroziła Frankowi, bo był bardzo osobno. A wiem.ze miałam jeden pecherzyk, gdyż tego samego dnia co miałam owu, rano miałam monitoring.
Ale się cieszę. ☺
Bądź spokojna i zaufaj ☺

Aaaaaaaa piekne wiesci.
Espa ja mialam krwotoki i krwawienia lecialy zemnie skrzepy myslama ze juz po wszyatkim a mam 2 corki. Badz dobrej mysli. Musuala. Lezec clexan duzo luteiny i dupaka nospe zeby nie bylo skurczy macicy i relabium zeby nie zwariowac ale i oslabic miesbie macicy. Czekamy na wasza 2jeczke:*

Esperanza po pierwsze mega gratulacje :) 2 dzidzie super a po drugie ja z Szymkiem miałam krwiaka i to dosc duzego od 4 tc oczywsice lekarka nie dala mi nadziei mowila ze pecherzyk jakis maly i w ogole kazala sie naszykowac na najgorsze bralam duphaston 3 raz1 ale lezec a ni nic nie kazala dlatego jak czytam forum i ktos pisze ze musi lezecz krwiakiem to dla mnie to bylo dziwne i dzieki Bogu u mnie sie dobrze skoncyzlo i Tobie tego samego życze, bo na zwolnienie z rpacy poszlam dopiero w 16tc a krwiak sie wchłonał gdzies chyba 8 tc albo 10tc dokladnie nie pamietam ale był dosc duzy z tego co pamietam
Apolonko naprawde nie ma za co tylko tak jak pisze trudno mi powiedziec keidy wysle postaram sie oczywiscie jak najszybciej :)
jeszcze dodam ze w szpitalu w 16 tc lezalam z dziewczyna co tez miala duze krwawienia goraczke itd nie wiedizeli co jej jest dostawala 3 antybiotyki itd i ostatnio ja spotkalam ma termin na wrzesien i ma sie super a tez sie bała strasznie ze pewnie nic z tego juz nie bedzie przy takich krwawieniach

Ostatnia edycja:
Esperanza co za cudowne wieści wiedziałam że będzie dobrze ale ze aż podwójnie to się nie spodziewałam! !!!!! Już wiadomo skąd te plamienia pewnie od krwiaczka odpoczywaj będzie dobrze wchłonie się buziaki ale cudnie! !!!!

reklama
Do góry